Mam taky "mensi" problem, ze mi pri niektorych hrach a inych 3d vyhodi modru obrazovku s textom"beginning dump of physical memory"a este dajake mudre rady.ciastocne sa to obmedzilo, keD som zapol AGP Fast Write, ale pomohlo to len trocha. Povodne som tam mal grafiku ATI RADEON 7500(64MB) a nerobilo mi to. Takze problem bude asi niekde tam. Cely BIOS som presiel ci daco nenajdem, ale nic. Posledne co mi asi zostava je flash BIOSu, ak dakto vie, kde zohnat update BIOSu zadarmo okrem matsonic.com, lebo tam mi vyhodi vzdy chybu.
HW:Matsonic Via Apollo Pro 133T, (S 370)Celeron 1200, 640 MB Ram, Legend Geforce fx 5500128bit 256MB, 250W Zdroj
Zrejme problem s grafikou?
Najprv poskusaj ine ovladace na VGA. Nemenil si spolocne s VGA aj ramky? Mohlo by to padat aj z nich. Skusal si preinstalovat windows? Flash biosu by som robil ako uplne poslednu moznost.
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"
Takze pekne od zaciatku: Windows som preinstaloval kompletne niekolkokrat(windows je dobry pretoze som ho skusal aj inom pc), v direct X chyba nieje(mal som tam vsetky mozne verzie), ovladacou od grafiky som vyskusal asi vsetky zo stranky nvidia.com, potom som skusal aj modifikovane (guru3d.com)aj ten povodny ku grafike na cd, ramky su v pohode, pretoze som ich mal aj pri tej ATI RADEON 7500, AGP by to mohlo a nemuselo byt, pretoze karta podporuje 8X a doska len 4X(videl som ale aj 8X kartu na 2X na doske bez problemov) , ovladace od dosky nepomohli(skusal som vsetky mozne)
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Ja by som povedal RAMky alebo slaby zdroj, ked sa to deje len v 3D, vtedy ide CPU a GPU na plno, je to mozne.
Spoiler: ukázať
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00