Sem patri všetko o ovládačoch a nastaveniach ovládačov pre základné dosky, grafické karty a príslušenstvo plus všetko o nových BIOSoch, flashovaní zakladných dosiek, grafických kariet a iného HW...
mám taký lamerský dotaz. Pre dosku ASUS Z170-A potrebujem nainštalovať ovládače. Začal by som chipsetom. Stiahol som si teda driver z ofiko stránky. Tu je obsah priečinka
Tam je AsusSetup.exe prvýkrát. Lenže v zložke Hotfix_X64 je AsusSetup.exe druhýkrát a v zložke Hotfix_X64 je ešte zložka KB2685811 a tam je AsusSetup.exe tretíkrát. Takže akosi neviem, čo vybrať.
No a podobne je to aj s otastnými drivermi pre dosku. Doteraz som to neriešil a vždy inštaloval len to, čo je v tej hlavnej zložke, ale tak rád by som to robil správne.
ASUS Z170-A Intel Core i7-6700K Noctua NH-D15 Kingston HyperX Fury Black Series 16GB 2133MHz Samsung 850 EVO 500GB Western Digital Red 3T EVGA SuperNOVA 750 G2 750W Fractal Design R5
a co je v zlozke install? tam by mal byt normalny setup.exe
ten asussetup je len maskarada, ono to aj tak myslimze spusti normalny instalator. Aspon to tak bolo posledne co som sa hral s asus doskami. Neviem na co to tam drbu.
Sorry, to som zabudol uviesť - no tam je štvrtý AsusSetup.exe. Takže jeden AsusSetup.exe v main zložke, jeden v Install, jeden v Hotfix_X64 a jeden v podzložke KB2685811. Kto sa v tom má vyznať...
ASUS Z170-A Intel Core i7-6700K Noctua NH-D15 Kingston HyperX Fury Black Series 16GB 2133MHz Samsung 850 EVO 500GB Western Digital Red 3T EVGA SuperNOVA 750 G2 750W Fractal Design R5
To je robene uz roky tak a nemusis si lamat nad tym hlavu, pretoze ty mas spustit ten exe v korenovom adresari a instalator si zvoli spravny subor podla tvojho systemu ci 32 alebo 64 bit. Ostatne ta trapit nemusi. Spusti ten ktory je na obrazku a tak pokracuj aj s ostatnymi.