Mam taky problem - mam citacku QR a ciarovych kodov, prakticky rovnaka vec ako ma predavacka v tescu. tvari sa to ako virtualna klavesnica, teda ked nou nieco naskenujem tak to vlozi tam kde sa nachadza kurzor. problem ale je, ze ked skenuje kod v ktorom sa nachadza z alebo y, tak text vklada podla toho aku mam nastavenu klavesnicu. teda ak je text www.stranka.cz tak na qwerty klavesnici vlozi www.stranka.cz ale ked mam qwertz klavesnicu tak vlozi www.stanka.cy
do citacky viem nahrat vlastnu konfiguraciu, kde sucastou je aj nastavenie klavesnice. problem ale je, ze citacka sa bude pouzivat na viacerych kompoch, kde kazdy moze mat nastavenu inu klavesnicu a ja potrebujem aby y bol vzdy y a z bol vzdy z, bez ohladu na to ci ma uzivatel nastavenu klavesnicu SK alebo EN.
mate niekto nejaku sajnu ako to tak nastavit?
citacka QR kodov - emulacia klavesnice
Re: citacka QR kodov - emulacia klavesnice
vopred sorry že nepomôžem ale niečo podobné sme riešili v bývalej práci
bohužiaľ žiadno sa nám to nepodarilo ošetriť, uživateľ si vždy musel prehodiť klávesnicu ak mal inú ako bolo treba (kl. skratkou alebo priamo na lište).postupne sa to naučili, aj keď je to naozaj dosť nepraktické
bohužiaľ žiadno sa nám to nepodarilo ošetriť, uživateľ si vždy musel prehodiť klávesnicu ak mal inú ako bolo treba (kl. skratkou alebo priamo na lište).postupne sa to naučili, aj keď je to naozaj dosť nepraktické
- molnart
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
tak je to tiez info. ta citacka sa bude vyuzivat s nasim vlastym softom, tak ostava to este poriesit softverovo
Spoiler: ukázať
- molnart
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
tak nakoniec sa to podarilo vyriesit. ta citacka sa da nastavit aby vsetky znaky zadaval ako kombinacia Alt+cislo a tym padom fyzicke rozlozenie klavesnice ignoruje. bolo treba iba RTFM
Spoiler: ukázať