Caute potrebujem nejaku radu alebo pomoc co s tymto problemom ??
- robil som windows update, restart, zapol nejaku hudbu na youtube, odisiel od pc z druhej izby som pocul ze sa windows sekol, dorobil som co som zacal isiel naspat k pc, urobil tvrdy restart a woala problem je na svete.... bud je kabel pripojeny ku grafike alebo nie monitor zobrazuje stale to iste kedy sa sekol windows len tmavsie ... Co to je ? Odpalil sa display ?
skus ho odpojit od elektriny (ked bude odpojeny ho skus zapnut nech sa vybije zostatkove), potom ho po par minutach zapni spat a uvidis.
Ak toto robi aj ked nieje nikde pripojeny jednoznacne je chyba v monitore, ak nepomoze nic tak jedine RMA.
PS trochu na odlahcenie, mohol si tam pozerat akurát v tej chvili nieco ine
Idem aktualne na integrovanej grafike , ale to je v podstate jedno lebo to blika aj bez pripojeneho kabla .... Skusit cez youtube pustit 10 hodinove video kde preblikava biela cierna ? Pomoze to ? alebo farebne blikanie ?
Reset nepomaha, blika to asi o nieco menej vo windowse ale ked hlasi no cable detect tak to blika ako ozivot... Skusim to biele cierne blikanie cez gif...Ked sa to vypalilo blikanim mozno , mozno to zmierni....
CPU AMD Ryzen 5 3600 4,25 GHz Vcore 1,35VMB Asrock B450m Pro 4RAM ADATA XPG SPECTRIX D80 16GB DDR4 3200MHz CL16 GPU GIGABYTE RX 5700 XT GAMING OC 8G @ Core 2GHz + Mem 875MHz 1,08V + 50PL PSUFortron Hyper M 700HDD ADATA SX8200 Pro 512GBCASEFortron CMT 510Monitor LG 29UM68 UltrawideMouse Roccat KiroKeyboard Razer BlackWidow ultimate
@patro16 : chvala bohu si nemal pravdu a panel sa po 3 hodinovom blikani cierno\bielej farby napravila a uz je vsetko okey. I tak dakujem za vsetky rady
CPU AMD Ryzen 5 3600 4,25 GHz Vcore 1,35VMB Asrock B450m Pro 4RAM ADATA XPG SPECTRIX D80 16GB DDR4 3200MHz CL16 GPU GIGABYTE RX 5700 XT GAMING OC 8G @ Core 2GHz + Mem 875MHz 1,08V + 50PL PSUFortron Hyper M 700HDD ADATA SX8200 Pro 512GBCASEFortron CMT 510Monitor LG 29UM68 UltrawideMouse Roccat KiroKeyboard Razer BlackWidow ultimate
popravde na ips by k tomuto z technickeho hladiska nemalo nikdy dojst (teoreticky jedina moznost je ze elektronika "pustila" vyssie napätie do urcitych pixelov/subpixelov comu by ale prave ta elektronika mala zabranit), ono je to primarne urcene pre plazmu