Dreamweaver 19

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
JurajSlovakID
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 13. Apr, 2015, 09:35

Dreamweaver 19

Príspevok od používateľa JurajSlovakID »

Caute.
Tak ano kupil som si dw na 1 mesiac:
vytvoril som v menu hore site, nastavil som server nech mi kod hadze na online web ale ono sa napriek uspesnemu spojeniu nepodarilo zosynchro (upload) pozeral som log je tam transfer no nejde to.
Nejdu mazat site-ty.
Uz nechcem pouzivat site chcem len kod a design no stale mi novy subor pyta site interakcie ako napr upload, synchro linky atd.
Dlho som web nerobil tak prechadzam teraz cez https://www.w3schools.com/html/html_quo ... ements.asp a pod. no niektore zakladne elementy nevie wysiwyg zobrazit, standardne elementy ako napr. <bdo> (bidirectional override) ma pisat pismena zprava do lava (obratene) co sa da asi vyuzit napr na sanitku tu lahko precitate zo spetaku a kopu dalsich...
Podporuje Bootstrap 4.3.1 aj 3.4.0 co je skvele, ale w3c standardy ma problemy.
OMG jak moze takto dlho vyvijajuci sa program takto reagovat? Mam im napisat, ze co oni na standardy?
Co mu teda vadi? Ved nerobim nic zlozite len skusam.
PC: CPU: RYZEN 5950X VMR-B2@ 4725MHz 1.35V , Chladic Arctic Liquid Freezer II RAM: GSKILL NEO 2x16KIT(32GB) 14-15-15-12-26-38 CR2 - upravene tercialne casovania, GFX: AMD Vega64, MB: Asus Dark Hero VIII X570, M.2 SSD Samsung 990 PRO 2TB, 2xRAID1 WDGOLD 8TB

Návrat na "Programy a problémy s nimi"