Kto ste to uz pozerali? Ja som vcera zhltol za den celu seriu Podoba sa to na animatrix az na to, ze pribehovo su niektore casti naozaj slabe. Osobne sa mi naj pacili co sa nejakej myslienky tyka: The Witness, Three robots a Zima Blue
Ja mam rad take animovane veci, hoc aj bez pribehu, takze mne sa to pacilo. Niekde som cital, ze su to len ako keby dema grafickych studii. Nieco podobne bolo na kanali AniBoom na youtube. Ale napriklad tu cast Zima Blue, tu myslienku, ze nehnat sa za megalomanstvom a robit veci co nas vlastne nebavia ale robit to co nas bavi a poriadne, tak to mam odvtedy v hlave.
prirovnanie ku animatrixu napadlo aj mne, aj ked samozrejme pribehova hlbka je orkesana (dane kratkostou jednej casti a priamostou temy).
ja som velmi nadseny diverzitou animacii, brutalne nas to nadchlo, sme niekde v polke s manzelkou a dnes vecer snad pokracujeme prva cast bola imho najslabsia a moze mnohych odradit. Whitness ci ako sa to pise, to bola sialenota!
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.