Ahoj, objavuju sa tu produkty novej generacie od xiaomi/amazfit.
Vyuzitie by bolo bezne + aktivita ako cyklistika. Dlha vydrz baterie zohrava velku ulohu - vyplyvaju dvaja kandidati a to BIP 2 a Band 4.
Band 4 nema gps ale bohato posluzi na HR monitorovanie. Rad by som to spraroval so Stravou.
Neviem sa rozhodnut este medzi amazfit smartwatch 2 ci amazfit verge 2.
Isli by ste do AMAZFIT Bip 2 Bip kde na strankach sa da spravit predobjednavka s kuponom za $57.99 ?
https://www.gizmochina.com/2019/06/11/p ... a-coupons/
Smartwatch 06/2019
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Re: Smartwatch 06/2019
Ahoj, tie Bip mali celkom dobrú reputáciu vzhľadom na cenu.
Nebál by som sa toho.
Ale nerátal by som, že prvé verzie v predaji budú "global" verzie s CZ/SK podporou.
Skorej to bude "international" primárne s čínskym jazykom a anglickým.
Rozdiel je aj v tom, že nevyužiješ NFC...
Osobne idem do miband4, vyhovuje mi form factor.
Všetku techniku mám v eng, takže pre mňa je to okay.
To, že hodinky nemajú gps nevadí ak máš pri aktivitách aj mobil ktorý ti loguje gps cez mifit appku.
Gps v hodinkách je dobŕe pre tých, čo behávajú bez mobilu napr.
Osobne som čakal, že upgrade verge 2 bude aj na strane chipsetu. Ten je žiaľ pôvodný, bez podpory bt 5.0...
Nebál by som sa toho.
Ale nerátal by som, že prvé verzie v predaji budú "global" verzie s CZ/SK podporou.
Skorej to bude "international" primárne s čínskym jazykom a anglickým.
Rozdiel je aj v tom, že nevyužiješ NFC...
Osobne idem do miband4, vyhovuje mi form factor.
Všetku techniku mám v eng, takže pre mňa je to okay.
To, že hodinky nemajú gps nevadí ak máš pri aktivitách aj mobil ktorý ti loguje gps cez mifit appku.
Gps v hodinkách je dobŕe pre tých, čo behávajú bez mobilu napr.
Osobne som čakal, že upgrade verge 2 bude aj na strane chipsetu. Ten je žiaľ pôvodný, bez podpory bt 5.0...
Spoiler: ukázať
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Re: Smartwatch 06/2019
Smartwatch bez GPS by som dnes urcite nebral, lebo ceny poklesli. Okrem GPS by som sa zameral na vydrz baterie. Presnost na cine bude aka bude. Niektore sporty ako lyzovanie nedava uplne presne ani garmin. Dostanes presne to, za co si zaplatis. Je dovod preco BIP stoji 60E a apple watch 450E.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X