Hladam nejaky dobry tip na aplikaciu upravu fotiek. Zdroj je zrkadlovka Nikon D5100, doteraz som pouzival nejaky stary lightroom mozno z roku 2015, ale strasne ma to nebavi (v postate kvoli tomu ani nefotim lebo mam mindraky z toho ako ich budem musiet upravovat, tak fotky z fotaku taham tak raz za 1-2 roky ked sa k tomu odhodlam). a hlavne som zistil, ze aj keby som sa s lightroomom sral hodiny, fotku zo zrkadlovky stale prekona hocijaka fotka z mobilu upravena v google photos alebo na instagrame. v podstate ide o momentky z dovolenky, nic ambiciozneho.
nepotrebujem hejt ze tak mam fotit mobilom ale nejaku dobru radu na rychlu appku ako vytazit z fotiek najviac.
dakujem
co na upravu fotiek v roku 2019?
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
co na upravu fotiek v roku 2019?
Spoiler: ukázať
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: co na upravu fotiek v roku 2019?
dobra alternativa ku Adobe produktom s jednorazovou kupou Affinity Photo (na spracovanie fotiek z fotaka postaci ten darktable, ja na tento ucel pouzivam Olympus soft a staci mi to)
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Re: co na upravu fotiek v roku 2019?
Tebe pomôže v prvom rade sa naučiť ovládať soft, potom už je doslova jedno aký soft používaš, všetky fungujú rovnako.
Akurát platí že softy zdarma nemusia mať tak široké možnosti ako platené licencie.
Akurát platí že softy zdarma nemusia mať tak široké možnosti ako platené licencie.