Mám možnosť vziať nový pracovný notebook, rozpočet okolo 1000€ bez DPH. Potrebujem LAN, HDMI (môže byť aj cez redukciu, len na projektory) a možnosť prihlásiť do domény (čo som pozeral tak tým odpadá Home verzia Windows, či sa mýlim?). Aktuálne u nás štandardne dávajú DELL, ale pár ľudí si presadilo HP. Teraz mám starý HP ProBook 6560b s ktorým som bol veľmi spokojný, je ako tank stále vyzerá takmer ako nový, hlavná nevýhoda je veľká hmotnosť a rozmery, a samozrejme na dnešnú dobu je už pomalý.
Čo také sa oplatí? Aký rozmer odporúčate? Mám aj stolný PC takže notebook bude hlavne na pracovné stretnutia, cesty a domov. Poteší aj výkonnejšia grafika ako Intel HD620
Ako default možnosť som pozeral Dell Latitude ale z recenzií mi vyplýva že majú shitné displeje.
HP Envy vyzerá super, ale nemá LAN a 13" verzia ani HDMI/DP a má iba Home verziu Windows.
Dačo iné zaujímavé v cenovke? Je niečo zaujímavé na obzore (Ice Lake?)? Kľudne počkám, ale musí to byť do konca roka.
Pracovný notebook
Pracovný notebook
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Re: Pracovný notebook
My mame ako firemné booky X280 od Lenova, viem ze moj bol z tych drahsich (okolo 1500-1800€), pripadne este davaju niektoré modely z T rady, tam asi by nebol problem s cenou u teba.
FVE 12.45 kWp V/Z
Ak si mal 6560B tak si pozri ProBook 650 pripadne EliteBook 850, Envy daj uplne bokom, to neni business trieda, a tej sa drz (inak budes velmi sklamany).
Co sa tyka GPU, tak ak by si siel do EB, tak tam mas TB3 a mozes riesit eGPU (podobne to mam aj ja), uz by som taku blbost ako dedikovanu GPU neriesil.
Co sa tyka GPU, tak ak by si siel do EB, tak tam mas TB3 a mozes riesit eGPU (podobne to mam aj ja), uz by som taku blbost ako dedikovanu GPU neriesil.
.
T480. za tu cenu je config
LENOVO T480 14F/ I5-8250U/ 8GB DDR4/ 256GB SSD/ INTEL UHD 620/ 14" FHD IPS/ W10P
co je uplne ok, mozno az na RAM, podla vyuzitia.
LENOVO T480 14F/ I5-8250U/ 8GB DDR4/ 256GB SSD/ INTEL UHD 620/ 14" FHD IPS/ W10P
co je uplne ok, mozno az na RAM, podla vyuzitia.
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...