BT Reproduktor do 50 Euro
BT Reproduktor do 50 Euro
Ahojte, potreboval by som do práce BT Reproduktor mám radšej prebasovane repráky ako je Charge 3. Je niečo schopné za malé peniaze? Bude sa to váľať v prachu a podobne takže nepotrebujem nič extra. Nehľadám ale ani žiadnu odolnosť, pracovné rádio máme ale keď chodím sám a už si ho niekto ráno rezervujte som bez muziky
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: BT Reproduktor do 50 Euro
neviem ako ho presne planujes pouzivat, ale mne sa osvedcil jbl clip. s velkym reprakom som mal problem ze chodim hore dole, tak muzika ide min. polku casu na prazdno, toto mam na opasku a ide. vadi mi len ked si zohnem a zakryvam ho
Spoiler: ukázať
Ja pracujem tak skôr na jednom mieste keď sa presúvam tak beriem zo sebou všetko náradie tak jeden repráky naviac má nezabije.
Diemkej ten vyzerá celkom fajne aj to máš vyskúšané?
Diemkej ten vyzerá celkom fajne aj to máš vyskúšané?
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Za mna Niceboy RAZE 2 ego, hra to celkom dobre.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
tiez som kedysi hladal - viewtopic.php?f=29&t=123252, skus zenbre Z8 Plus alias u nas rebrand Orava Crater 4, do tej ceny (troska nad tvoj rozpocet ale skus zohnat 5€ zlavovy kod a bude to lepsie) som nepocul hrat asi nic lepsie.
Spoiler: ukázať
A čo hovoríte na Niceboy RAZE 2 vertigo teraz je za;cca 50.
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Do 50€ určite Tribit Xsound Go, kt. je akurát v zľave - https://www.amazon.de/Tribit-Lautsprech ... B078S4P3J9
Sám so ho mal vyhliadnutý, ale nakoniec som natrafil na veľmi dobrú ponuku za JBL Charge 3.
Sám so ho mal vyhliadnutý, ale nakoniec som natrafil na veľmi dobrú ponuku za JBL Charge 3.