Takze ja mam takyto problem : ked nastartuje XP, vyhodi sa mi hlaska ze Nvidia system sentinel zistil ze grafa nedostava dostatocne napajanie a preto znizil vykon cipu, ktory mu umozni pracovat na bezbecnej urovni. co s tym??
Co sa tyka vykonu karty je v pohode, F.E.A.R. ide vsetko na max, aj SS.
A este jeden problem: moja grafa sa absolutne neda taktovat!! preco?? si myslim ze to bude drivermi, ale tie su najnovsie dostupne zo stranky Asusu. diky za rady
burningsoul napísal:Takze ja mam takyto problem : ked nastartuje XP, vyhodi sa mi hlaska ze Nvidia system sentinel zistil ze grafa nedostava dostatocne napajanie a preto znizil vykon cipu, ktory mu umozni pracovat na bezbecnej urovni. co s tym??
Co sa tyka vykonu karty je v pohode, F.E.A.R. ide vsetko na max, aj SS.
A este jeden problem: moja grafa sa absolutne neda taktovat!! preco?? si myslim ze to bude drivermi, ale tie su najnovsie dostupne zo stranky Asusu. diky za rady
pridavne napajanie ?? mas ?
to bude tym napajanim ,ze ju nemozes taktovat
burningsoul napísal:myslite ze to bude dovod na reklamaciu?? :OT: ani vzadu sa 12cm fan netoci
coho ? zdroja ? nie ... si si to mal zistit pred kupou ,ale keD este nevypsalo obdobie (teraz presne neviem) ~14 dni tak by si mal mat moznost vratit produkt .
co je to za zdroj inak ?
burningsoul napísal:myslite ze to bude dovod na reklamaciu?? :OT: ani vzadu sa 12cm fan netoci
coho ? zdroja ? nie ... si si to mal zistit pred kupou ,ale keD este nevypsalo obdobie (teraz presne neviem) ~14 dni tak by si mal mat moznost vratit produkt .
co je to za zdroj inak ?
Vsak v popise to ma napisane ze je to Eurocase 400W.
Ja si yslim ze 400W na danu zostavu je smrtelne malo, a este ta znacka
CPU : C2D E8400, MB - zatiaľ žiadna,RAM-zatiaľ žiadna, HDD - SATA II : 640G Seagate,GPU : XpertVision 8800GT 512MB,Monitor : 22" LCD Acer AL2216Wd