Problem s 7900GT
- burningsoul
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 31. Júl, 2006, 02:00
Problem s 7900GT
Takze ja mam takyto problem : ked nastartuje XP, vyhodi sa mi hlaska ze Nvidia system sentinel zistil ze grafa nedostava dostatocne napajanie a preto znizil vykon cipu, ktory mu umozni pracovat na bezbecnej urovni. co s tym??
Co sa tyka vykonu karty je v pohode, F.E.A.R. ide vsetko na max, aj SS.
A este jeden problem: moja grafa sa absolutne neda taktovat!! preco?? si myslim ze to bude drivermi, ale tie su najnovsie dostupne zo stranky Asusu. diky za rady
A este jeden problem: moja grafa sa absolutne neda taktovat!! preco?? si myslim ze to bude drivermi, ale tie su najnovsie dostupne zo stranky Asusu. diky za rady
powered by AMD & ATI
Re: Problem s 7900GT
pridavne napajanie ?? mas ?burningsoul napísal:Takze ja mam takyto problem : ked nastartuje XP, vyhodi sa mi hlaska ze Nvidia system sentinel zistil ze grafa nedostava dostatocne napajanie a preto znizil vykon cipu, ktory mu umozni pracovat na bezbecnej urovni. co s tym??
to bude tym napajanim ,ze ju nemozes taktovat
s pozdravom, crux.
- burningsoul
- Používateľ
- burningsoul
- Používateľ
- Fester
- VIP
- Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00
Vsak v popise to ma napisane ze je to Eurocase 400W.crux2005 napísal:coho ? zdroja ? nie ... si si to mal zistit pred kupou ,ale keD este nevypsalo obdobie (teraz presne neviem) ~14 dni tak by si mal mat moznost vratit produkt .burningsoul napísal:myslite ze to bude dovod na reklamaciu?? :OT: ani vzadu sa 12cm fan netoci
co je to za zdroj inak ?
Ja si yslim ze 400W na danu zostavu je smrtelne malo, a este ta znacka
CPU : C2D E8400, MB - zatiaľ žiadna, RAM-zatiaľ žiadna,
HDD - SATA II : 640G Seagate, GPU : XpertVision 8800GT 512MB, Monitor : 22" LCD Acer AL2216Wd
Phone : SAMSUNG OMNIA II
HDD - SATA II : 640G Seagate, GPU : XpertVision 8800GT 512MB, Monitor : 22" LCD Acer AL2216Wd
Phone : SAMSUNG OMNIA II
- burningsoul
- Používateľ