Bluetooth slúchadlá na hudbu a filmy
- diemkej
- Používateľ

- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Bluetooth slúchadlá na hudbu a filmy
Čaute.
Premýšľam nad kúpou nejaých BT headphones. Bežné použitie: hudba a filmy.
Padli mi do oka: Sennheiser HD 4.40 BT v alze za 95€ + 15€ zľava, čiže vyjdu 80€. Dá sa v tej cene kúpiť niečo lepšie? Poprípade ak sa nájde aj niečo lacnejšie nebudem protestovať. Ide o to, že k mobilu nemám slúchadlá, keďže nemám jack a mám len redukciu z USB-C na jack a moje HyperX cez redukciu nechcú fungovať (zrejme ich nevie "vybudiť"). Ďalšia vec je tá, že keď chcem použiť slúchadlá k notebooku, musím ich stále odpájať od PC. Kúpou nejakých BT headphones by som teda vyriešil 2 problémy a mohol by som ich používať aj s mobilom aj s noteookom.
Premýšľam nad kúpou nejaých BT headphones. Bežné použitie: hudba a filmy.
Padli mi do oka: Sennheiser HD 4.40 BT v alze za 95€ + 15€ zľava, čiže vyjdu 80€. Dá sa v tej cene kúpiť niečo lepšie? Poprípade ak sa nájde aj niečo lacnejšie nebudem protestovať. Ide o to, že k mobilu nemám slúchadlá, keďže nemám jack a mám len redukciu z USB-C na jack a moje HyperX cez redukciu nechcú fungovať (zrejme ich nevie "vybudiť"). Ďalšia vec je tá, že keď chcem použiť slúchadlá k notebooku, musím ich stále odpájať od PC. Kúpou nejakých BT headphones by som teda vyriešil 2 problémy a mohol by som ich používať aj s mobilom aj s noteookom.
Naposledy upravil/-a diemkej v Pi 22. Nov, 2019, 18:13, upravené celkom 2 krát.
DESKTOP
Spoiler: ukázať
Re: BT headphones
80€ za HD 4.40 je dobra cena. Kľudne to ber. Daju sa lacnejšie kupiť Bluedio čo hra podobne dobre, len tam chyba aptx.
Re: Bluetooth slúchadlá na hudbu a filmy
V podstate väčšina modelov hra, na to čo stoja nadpriemerne. Alebo Ausdom M05, M06 ( u nas sa predava ako Mee audio Matrix 3) je zvuk na urovni HD 4.40. A za polovicu.
- diemkej
- Používateľ

M05 som našiel na Ali, ale M06 neviem nájsť. Aký je medzi nimi rozdiel? Ináč vyzerajú v pohode.
EDIT: Pozerám ofiko stránku AUSDOMu a modely M05 a M06 sa vypredali (za babku) a už zrejme nebudú. Našiel som ale model ANC7S, čo vyzerá veľmi podobne ako M05.
EDIT: Pozerám ofiko stránku AUSDOMu a modely M05 a M06 sa vypredali (za babku) a už zrejme nebudú. Našiel som ale model ANC7S, čo vyzerá veľmi podobne ako M05.
DESKTOP
M05 a M06 je rozdiel v dizajne, vo zvuku len velmi mierne. U ANC7 je otazka co urobi ten cancelling so zvukom.
Tu je dostat sluchadla za 15-20-30EUR. Piatok bude akcia na BW PX za 200. Oplati sa priplacat tolko za tie sluchadla? Viem, ze je to silno hypoteticka otazka. Ale su tieto sluchadla dajme tomu 50% a tie potom 90%. Alebo je skor rozdiel 80 vs 90.
Pokial chces lepsi zvuk aj spracovanie, tak sa vzdy oplati priplacat.
- diemkej
- Používateľ

Dnes som naďabil na toto: https://www.amazon.de/dp/B07CKT8Z57?ref ... KAKR8XB7XF
A ešte tieto sú v hľadáčiku (s 15€ zľavou): https://www.alza.sk/sony-wh-ch700n-cier ... 99.htm?o=1
Čo myslíte?
A ešte tieto sú v hľadáčiku (s 15€ zľavou): https://www.alza.sk/sony-wh-ch700n-cier ... 99.htm?o=1
Čo myslíte?
DESKTOP
Z tohto rozhodne Sennheiser.
- Chris
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Mne sa celkom pozdavaju Mpow H12, alebo Taotronics TT-BH060 aspon co som pozeral recky. Ale zatial mam Bose cize som neriesil
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- diemkej
- Používateľ

Našiel som aj na amazon.de Mpow H12 za 31€ aj nejaké drobné a aj Taotronics TT-BH060 za 60€.
No teraz si mi dal chrobáka do hlavy... Škoda, že to nemôžem reálne porovnať, že či sa oplatí priplácať...
No teraz si mi dal chrobáka do hlavy... Škoda, že to nemôžem reálne porovnať, že či sa oplatí priplácať...
DESKTOP
- Chris
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
recenzie maju super, kedze som hladal lacnejsiu variantu k Sony WH1000-XM3 (280e) akurat, ze vies sparovat len s 1 devicom, bose vie s 8.
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- diemkej
- Používateľ

No hej, ale myslím, že tie Sennheiseri budú asi trošku inde, či?
DESKTOP