CARS - DISNEY - PIXAR
CARS - DISNEY - PIXAR
SPEED, I AM SPEED...
ja sa na to nenormalne tesim, som autickar so vsetkym co ktomu patri a toto by som rad vzhliadol cim skor...
Lightning mcqueen
a co vy?
ja sa na to nenormalne tesim, som autickar so vsetkym co ktomu patri a toto by som rad vzhliadol cim skor...
Lightning mcqueen
a co vy?
ASUS bamboo 14" - i5 - SSD.
ja sa na to tesim tiez ... strasna parada ... a co som cital, a pozeral film o filme, tak to bola nenormalna makacka, este o dost viac, ako na Shrekovi alebo pod ... auta sa musia spravat tak, aby im usmevy atd nemenili konstrukciu, takze auto sa pri zmurkani a rozpravani nebude krcit ani nic podobne ... :o
to Split : tu nejde ani tak o vek ... ale toto su pohodove filmy ... vid. Shrek, Hlada sa Nemo, Robots, Toy Story ... mas toho kopec ...
to Split : tu nejde ani tak o vek ... ale toto su pohodove filmy ... vid. Shrek, Hlada sa Nemo, Robots, Toy Story ... mas toho kopec ...
hned ako to pride do kin, sadnem si do prvej rady, na hlave budem mat capicu s logom disney a v rukach 5 litorvu nadobu popcornu, ktory mi bude neustale padat s ust.Split napísal:kolko ze mas rokov? :8O:
preco ludia idu na starwars? preto iste preco ja na cars, efekty, efekty a efekty...
ked by si len par hodin stravil modelovanim v maxku a absolvovani niakeho renderu 5 hodinoveho, potom by si pochopil o com je tento film.
no a ten dej, ten uz davno disney a pixar nerobi iba pre male deti, robia to tak aby stoho v kine mali nieco aj rodicia
ASUS bamboo 14" - i5 - SSD.
tak ako hovoris ... ja si proste viem vazit pracu grafikov, kedze sam pracujem raz za cas v 3Ds Maxe ... a je to fakt drina ... a ked tuna museli spravit to, co spravili, klobuk dole ...
inak 3.000 masinam (presnejsie neviem), trval rendering a dostanie do finalnej podoby jednej sekundy filmu cez 4 dni ... a ked ma film hodinu a pol ...
inak 3.000 masinam (presnejsie neviem), trval rendering a dostanie do finalnej podoby jednej sekundy filmu cez 4 dni ... a ked ma film hodinu a pol ...
- Duroniak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Dec, 2005, 20:00
Kua som akurat dopozeral tento film a ma prekvapil dejom som myslel ze to budu tie kreslene rozpravocky na jedno kopyto ale toto bolo good a grafika bola tiez good KRASA
MB: MSI K8N NEO4; CPU: Athlon64 3000+Winchester ; HDD: Maxtor 80GB; GRAFA: ATI Radeon X600(Pci-e) 256MB; RAM: 512MB (Canion); DVD ROM: LG 4167 b bulk; +Fáááááááájna BEDNA