Robí si niekto zálusk na pripravovaný iPhone SE2 (alebo 9), s "ľudovou" cenovkou??
Doteraz podľa leakov by mal mať A13 Bionic CPU (použitý v iPhonoch rady 11), ďalej vylepšený fotoaparát a telo podobné ako mala stará "osmička", teda 4.7" displej. No podľa najnovšieho leaku by mal mať dokonca až 5.4", ďalej Face ID, matné zadné sklo a možno aj kapacitne väčšiu batériu....
Čo si myslíte Vy ??
MB: MSI Z490 Gaming Plus CPU: i7-10700KF @5.1GHz 1.3V CPU cooler: Bequiet! Dark Rock 4 + TG Kryonaut RAM: G.Skill Trident Z Orange 16GB (2x8GB) @3200Mhz CL15 1.35V GPU: Asus RTX 3080 TUF O10G Gaming SSD: Samsung 970 EVO Plus NVMe 2000GB PSU: Bequiet! Straight Power 11 Platinum 1000W CASE: Fractal Design Define 7 Compact Black + Bequiet Silent Wings 3 (2x140mm + 1x120mm) MONITOR: LG 32GQ850-B (2560x1440p/260Hz (OC), 1ms, G-Sync, nano IPS) KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk v2, SteelSeries QcK+ AUDIO: M-Audio Air Hub + Mackie MR524, Schiit Fulla E + Sennheiser HD 660S + AntLion ModMic
Ak bude mat podobny dizajn ako iphone 8 tak za mna urcite nie. Iphone X je krajsi.
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
Áno, X-ko je fajn, vďaka chirurgickej oceli sa v ruke drží perfektne, má to pekný OLED displej, mište fotoaparát, no a rýchle reakcie spolu s iOS snáď ani nemusím spomínať (výkonovo s prehľadom postačí ešte na ďalšie 3-4 roky) .... ale ten otrasný výrez a nevyužitý celý displej si mohli v Apple odpustiť. Počkám ale, čo vypustia tohto roku a asi konečne vymením moju starú 6S za niečo z novej ponuky. Ak bude SE2 naozaj za tých +-400$, teda u nás +-500€, by to bola fajn voľba ...no uvidíme
MB: MSI Z490 Gaming Plus CPU: i7-10700KF @5.1GHz 1.3V CPU cooler: Bequiet! Dark Rock 4 + TG Kryonaut RAM: G.Skill Trident Z Orange 16GB (2x8GB) @3200Mhz CL15 1.35V GPU: Asus RTX 3080 TUF O10G Gaming SSD: Samsung 970 EVO Plus NVMe 2000GB PSU: Bequiet! Straight Power 11 Platinum 1000W CASE: Fractal Design Define 7 Compact Black + Bequiet Silent Wings 3 (2x140mm + 1x120mm) MONITOR: LG 32GQ850-B (2560x1440p/260Hz (OC), 1ms, G-Sync, nano IPS) KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk v2, SteelSeries QcK+ AUDIO: M-Audio Air Hub + Mackie MR524, Schiit Fulla E + Sennheiser HD 660S + AntLion ModMic
Podla mna ludom co chcu malicke telefony staci aj dizajn osmicky.
Apple moc nebude mat konkurenta v tych malych telefonoch cize im to pojde tak ci tak.
Mohli by na SE2 zachovat este audio jack. Telo by mohli nechat tiez hranatejsie, lepsie sa to drzi v ruke. Fony s oblymi hranami sa nedrzia spolahlivo, smyka sa to, vkuse sa bojim ze mi vypadne z ruky. Aj silikonove bumper obaly s potom tiez daju spravit tak, aby vytrcali nad displej a tym ho chranili, ked fon padne priamo vodorovne displejom dole. Pri fone s oblymi hranami som podobny bumper nevidel.
PS: ohladom vyrezu - neviem co ludia kvoli tomu tak vysiluju. Sa mi praveze paci, ako okolo neho vznikne miesto na stavove ikonky v tych dvoch "usiach" displeja. Appky sa beztak zobrazuju az pod vyrezom, uzivatel o nic neprisiel. Ak by vyrez nebol, bol by tam panel pre stavove ikonky.
tak napriklad manzelka caka na SE2 uz dlho... tiez by som bol za dizajn Xka ale nechame sa prekvapit... rumors su ze marec 2020 tak uvidime co prinesu a aka bude cena
CPU: N/A COOLER: ARCTIC Liquid Freezer II 420 A-RGB MB: N/A RAM: G.SKILL 64GB KIT DDR5 6800MHz CL34 Trident Z5 RGB Black VGA: N/A SSD SYSTEM: WD BLACK SN850X NVMe 1 TB SSD GAMES: WD BLACK SN850X NVMe 2 TB + Samsung 980 PRO 2TB PSU: ASUS ROG Thor 1200W KEYBOARD: Logitech G915 Lightspeed MOUSE: Razer Basilisk V3 35K SCREEN 1: LG OLED42C21 SCREEN 2: 27" MSI Optix MAG274QRF-QD CASE: PHANTEKS Enthoo Evolv X Matt White + 6x ARCTIC P14 PWM PST A-RGB OS: Windows 11 SPEAKERS: Mackie MR624 + Topping E50 HEADPHONES: Bezdrôtové slúchadlá Philips Fidelio L3 NAS: Synology DS920+
shiro napísal: Št 16. Jan, 2020, 09:06
Mohli by na SE2 zachovat este audio jack. Telo by mohli nechat tiez hranatejsie, lepsie sa to drzi v ruke. Fony s oblymi hranami sa nedrzia spolahlivo, smyka sa to, vkuse sa bojim ze mi vypadne z ruky. Aj silikonove bumper obaly s potom tiez daju spravit tak, aby vytrcali nad displej a tym ho chranili, ked fon padne priamo vodorovne displejom dole. Pri fone s oblymi hranami som podobny bumper nevidel.
Veru 3,5mm jack by fakt mohli
Tiež som neznášal zaoblené hrany s príchodom "šestkovej" rady. Tendencia vyšmyknúť sa z ruky sa vyplnila hneď, keď som rozbalil krabičku a vybral mobil .... šmyk-šmyk, bum-bác a bol na zemi Musel som dokúpiť obal SPIGEN Liquid, s ktorým sa drží o dosť lepšie.
Na druhej strane, keď som mal na chvíľu X-ko, tak to sa držalo parádne aj bez puzdra. Tie bočné hrany sú fakt s dobrého materiálu.
shiro napísal: Št 16. Jan, 2020, 09:06
PS: ohladom vyrezu - neviem co ludia kvoli tomu tak vysiluju. Sa mi praveze paci, ako okolo neho vznikne miesto na stavove ikonky v tych dvoch "usiach" displeja. Appky sa beztak zobrazuju az pod vyrezom, uzivatel o nic neprisiel. Ak by vyrez nebol, bol by tam panel pre stavove ikonky.
Hlavne, že % batérie tam nevedeli vtrepať
A lišta sa ťahá z vrchu .... také, meh ....jednou rukou nie moc praktické.