Dej sa bude odohrávať po udalostiach známych zo seriálu Star Trek: Next Generation a samozrejme sa bude zameriavať na kapitána lode Enterprise, Picarda. Tvorca Star Trek: Discovery a najnovšie aj Star Trek: Picard Alex Kurtzman sa vyjadril, že séria bude značne odlišná od Star Trek: Discovery. Každopádne by sme sa mali tešiť na uveriteľnú psychológiu a dielo by malo byť aj myšlienkovo obohacujúce.
Postava Picarda prešla vzhľadom na všetky doterajšie udalosti značnou zmenou, ale stále by to mal byť starý dobrý Picard, hovorí Kurtzman. Pripravených je celkovo desať epizód s Patrickom Stewartom v hlavnej úlohe.
Fanúšikovia seriálov a filmov z univerza Star Trek budú mať Vianoce cca mesiac po tých oficiálnych, a to presne 23. januára 2020. Vtedy sa totiž dočká premiéry nový seriál Star Trek: Picard
Takže už tento štvrtok/piatok to bude vonku
AMD Ryzen R9 7950X3D UV-OC, Noctua NH-D15S [NA-HC4] chromax.black&white, GIGABYTE B650E AORUS ELITE X AX ICE, Patriot Viper Elite 5 64 GB KIT DDR5 @6000MHz CL30 White RGB, MSI RTX 5070 Ti 16G GAMING TRIO OC+ @3,2/34Ghz, NVMe SSD Samsung 990 PRO 1TB + Kingston A2000 1TB, SATA SSD Team Group CX2 1TB, A4tech Bloody V7M HoleLess, Seasonic Focus Plus SSR-750FX Gold, Lian Li Lancool 215 White, 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1, NintendoSwitch V2 HWFLY Modchip OC CPU: 1020@1785Mhz, GPU: 768@921Mhz, RAM:@1600MHz
Nazyvali to "Romulan Reclamation Site" takze asi ju rozoberali. Taka technologicka zlata bana moze dat nejakej civilizacii obrovsku vyhodu. Tazko povedat, co sa stalo s Borgami po tom, co Janeway znicila kralovnu a unikomplex. Ci sa vsetky ich lode same znicili (mozno to niektorym zlyhalo), alebo len proste ostali stat a zhasli svetla
Môžeš sa rozpísať trocha viac o tej Janeway a kralovne? Staré Star Treky som pozeral za mlada len to čo išlo v telke a v poradí len ako prišlo, tak nemám šajnu. Síce mám komplet už vo FullHD a chstaám sa nato už roky, ale keďže som si hlavný spoiler už prečítal, tak je to asi aj jedno či mi to povieš Aspoň budem v obraze čo sú to za udalosti, aj v Picardovi.
Voyager objavil vstup do borgskej transwarp siete, cez ktoru by sa mohli dostat domov za par minut. Na konci ST Voyager, v poslednej dvojcasti, tam prisla Janeway z buducnosti, v ktorej sa Voyager uz davno vratil na zem. Pomohla im vybavit lod transfazovymi torpedami, kde jedno-dve boli schopne odpalit borgsku kocku a ablativnym pancierom co bez problemov vydrzal sustredeny utok niekolkych dalsich kociek. Janeway z buducnosti sa nakoniec obetovala a nechala sa asimilovat kralovnou aby infikovala spolocnu mysel borgov virusom sposobujuci individualitu. Kedze borgovia nevedia existovat individualne, cely ich system sa rozpadol. S kralovninou lodou za zadkom potom preleteli vybuchujucou transwarp sietou do alfa kvadrantu, kde ich cakala flotila a rozstrielali ju.
Dík. Takýto skilled v tomto nie som Voyager som ani neplánoval pozerať, ale asi budem musieť. Mám tu najprv nachystaný pôvodný s Nimoyom a potom Next Generation.
Voyager je akcnejsi, predsalen sa musia potykat s kadecim a spoliehat sa len na seba. Na Borgov narazia niekolko krat.
DS9 je zase celkom nuda, pokial sa to niekde v 4 serii nerozbehne s Dominionom.