"vopred mrtvej platformy" dobre napisane
Defakto by to mala byt preznacena Z390, mozno navysia PCIe linky. Sa divim, ze aj napriek vsetkym problemom sa Intel stale drzi svojej hlupej politiky: novy chipset-novy socket-nepodpora starsich modelov.
Inac podobne ako v pripade AMD, iba 1 mATX doska. Clovek, co nechce hovado skrinu, ma vyberat z coho?
Tie nazvy su tiez srandovne, ale to uz tu mame dlho: Gaming Hrana, Gaming Uhlik, Zjednotene (unify), Ako Boh (godlike)
Intel fan. Rovnako, ako si Applak nekupi android, nech by bol akokolvek lepsi. Kolega z roboty si par mesiacov dozadu skladal nove pc s i5-9400 a Z390 doskou. Ked som sa ho pytal, tak pretoze intel. A to je ITckar...
tak ono to ani s AMD neni ruzove, niektore softy stale vychytavaju buggy s kompatibilitou. Dalsia ze 1 doska a menis najblizsich 10 rokov len CPU tiez neni pravda, lebo bud firmware nesedi, alebo ta doska ma slabe napajanie casom, alebo nepodporuje nieco....
plus z mini-itx, mATX dosiek vela navyber neni.
CPU s iGPU je len R5 3400G a potom R3 2200g ?
So we have just heard from one of Intel's AIBs that the company is preparing to announce its Z490 motherboards sometime in May. To be clear, this might not mean that you will be able to get your hands on them in May