Ahojte, chcel by som nové stereo repráky s mikrofónom ku stolnému PC (kvôli práci na komunikáciu cez skype s kolegami). Existuju vôbec take stereo repráky? Chcel by som to mať všetko v jednom, že keď by som počúval hudbu a odrazu by mi do toho prišiel skype call.
Ďakujem sa tipy
Nové stereo repráky s mikrofonom
Re: Nové stereo repráky s mikrofonom
Aky problem je tam mať mikrofon zvlašť, keď to bude k stolnemu PC? Lebo neviem či niečo take najdeš, a ak nahodou aj, tak je otazka čo za zhovadilosť to bude.
Mic najdeš tak u BT reprakov.
Mic najdeš tak u BT reprakov.
Super, ake su to napriklad repraky? Su take ze sa daju napajat cez USB? Prejde cez USB audio signal z PC?
Cez usb audiosignal samozrejme ide. To by nemohli existovat externe zvukovky.
Napajat z usb znamena co? Ak myslis ze aj energiu si budu tahat z usb, tak take sice existuju, ale jedine tie najlacnejsie minirepraciky. Ale to su kramy. Aby nejake repro nejako solidne hralo, na to potrebuje dostatok energie. A tu usb dodat nevie, potrebuju mat klasicke napajanie zo siete. Eventuelne nejaku poriadnu bateriu.
Ak myslis "napajanie" v zmysle aby repro fungovali ako externa zvukovka, tak nejake tiez existuju. Ale k stolnemu PC to nema velky zmysel.
Mam pocit ze v tom vsetkom plavas a ani vlastne nevies co chces.
Aky mas vlastne rozpocet?
Napajat z usb znamena co? Ak myslis ze aj energiu si budu tahat z usb, tak take sice existuju, ale jedine tie najlacnejsie minirepraciky. Ale to su kramy. Aby nejake repro nejako solidne hralo, na to potrebuje dostatok energie. A tu usb dodat nevie, potrebuju mat klasicke napajanie zo siete. Eventuelne nejaku poriadnu bateriu.
Ak myslis "napajanie" v zmysle aby repro fungovali ako externa zvukovka, tak nejake tiez existuju. Ale k stolnemu PC to nema velky zmysel.
Mam pocit ze v tom vsetkom plavas a ani vlastne nevies co chces.
Aky mas vlastne rozpocet?
Nechces do setupu aj daku webku? Tie maju vacsinou zabudovany aj mic a repraky by si mal riesit samostatne podla potreby/rozpoctu.. ako pise kolega vyssie, kombo repro+mic je blbost