Chcem dat TV na stenu ale narazil som na problem a to zle umiestneny LAN konektor TV. Ak tam dam klasicky LAN kabel tak mi bude cela TV tlacit na LAN kabel/port na TV a stenu. Nieje ta m moc miesta a s tym som nepocital.
Pripadne iny navrh riesenia? (NIE WIFI)
Este by som chcel vyskusat dat medzi TV a wallmount nejake podlozky a dlhsie sroby, tusim bolo nieco take aj v baleni no momentalne to neviem ani za boha najst.
Dakujem
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro ,Samsung QE55QN90B - backlight died, Poco X6 5G
ak mas problem ohnut lan kabel v zasuvke tak, aby netracil do TV, tak ten uhlovy konektor ti je k nicomu. Ten na dlzku zaberie viacej miesta. Najjednoduchsie bude, dat dole zasuvku, konektorovu zasuvku vybrat von a nehaj ho v krabicke, ten konektor s kablom spojit v krabicke a von zo zasuvky cez tu dierku co ostane po zasuvke na konektor, by siel len kabel, ktory ohnes bez problemov a zabera malo miesta
zodiaq napísal: Št 11. Jún, 2020, 07:46...
Este by som chcel vyskusat dat medzi TV a wallmount nejake podlozky a dlhsie sroby, tusim bolo nieco take aj v baleni no momentalne to neviem ani za boha najst.
Ak sa Ti to podari najst alebo kupit (aj v beznom obchode s podobnym materialom by to mali vediet vyskladat), bude to asi najlepsie riesenie.. Ci je TV od steny 7 alebo 9 cm, je uplne nepodstatne a do nicoho ineho nemusis zasahovat..
HellAngel ma pravdu, ten 90° adapter je dlhy takze s nim budes tiez operat o stenu.
Nejjednoduchsie riesenie je si nakrimpovat vlastnu koncovku, nechas tam dlhe zily tak aby si nezakrimpoval izolaciu, tym padom to mozes bez problemu ohnut na 90°.
Nieje to sice pekne a bude to vysiet za zily, ale ked sa s tym nebude hybat tak nevidim problem a za telkou to aj tak nebude vidno.
Heatman napísal: Št 11. Jún, 2020, 10:08
Nejjednoduchsie riesenie je si nakrimpovat vlastnu koncovku, nechas tam dlhe zily tak aby si nezakrimpoval izolaciu, tym padom to mozes bez problemu ohnut na 90°.
Nieje to sice pekne a bude to vysiet za zily, ale ked sa s tym nebude hybat tak nevidim problem a za telkou to aj tak nebude vidno.
Presne nad tymto som rozmyslal a podarilo sa mi zohnat "distancne stlpiky" z ineho modelu "curved" TV co by mali pasovat a k tomu dlhsie sroby.
Dakujem za rady, vyskusam ako to bude vyzerat so stlpikmi a to bude moc odstavat spravym taky "speci kriplavy" konektor.
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro ,Samsung QE55QN90B - backlight died, Poco X6 5G