Co by ste odporucili? Intel alebo AMD? Vsimol som si ze AMD sa za tie roky posunulo velmi vpred. Najradsej by som presiel na nieco co ma uz podporu PCI 4.0, ale neham si poradit. (Pouzitie 2D a 3D grafika, photoshop, cinema 4D)
Dakujem za radu

Dakujem za nastrelHellAngel napísal: St 24. Jún, 2020, 12:56 ak sa chces aj hrat, tak tu grafiku by som urcite vymenil. Case si mozes nehat.
prvotny nastrel:
https://www.alza.sk/nakupni-seznamy.htm ... E6C6E627B0
Výborne, čím viac informácií, tým lepšie. MX500 budeš naďalej používať ako systémový disk? Potrebuješ aktuálne ešte ďalší disk? Počítal si s diskom v rámci toho 800-900 rozpočtu?cimo19 napísal: St 24. Jún, 2020, 17:02 Nebola by lepsia doska s X570 namiesto B450?
Grafika pre mna nie je dolezita, velmi sa nehram hry. Preto mi zatial staci moja GTX 960 (4GB). Aj ked pravdou je ze obcas rendrujem daco v Cinema 4D. Skor by som privital viac RAMky nakolko vo photoshope mam otvorenych 500+ vrstiev. Cize 16GB je minimum, cim viac tym lepsie. Momentalne mam Crucial SSD 500MX (512GB). Ten si zatial chcem nehat ale budem chciet do buducna prejst na rychlejsie M.2. (Mozno aj 2x M.2). Chladic mam Scythe Ninja 3