Bezdrôtové repro
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 17. Nov, 2015, 17:34
Bezdrôtové repro
Ahoj pozerám po bezdratovom audiu. Na von ale potešilo by keby sa dal použiť aj ako soundbar k tv. Zaujal ma JBL extreme 2. Len neviem či nebude zvuk pozadu.. Dík za radu
Re: Bezdrôtové repro
Zvuk pozadu za cim?
-
- Používateľ
Niekde som čítal neviem či recenzie na alze a niekto tam písal. Že keď repro použil ako soundbar k tv , tak bol zvuk oneskorení pri sledovaní filmov. Čiže napr. Na filmy k tv nepoužiteľné. Preto sa pýtam.
Pokial pripojis repro k televizoru cez BT, tak ano moze taka situacia nastat. A ta sanca je dost vysoka. BT nebolo primarne vymyslene na prenos videa. Iba na hudbu, preto ma vysoku latenciu. Dost to zalezi na konkretnych zariadeniach ktore parujes. Je to situacia od situacie, takze to bude metoda pokus-omyl. Existuje uz sice low latency kodek, ktory toto eliminuje, ale musia to podporovat oba zariadenia. Takze aj ked by si kupil reprak co to ma, velmi ti to nepomoze. Neviem totiz o ziadnom TV na trhu s low latency.
Pokial ale ten reprak pripojis kablom, tak ziadne oneskorenie samozrejme nebude.
Pokial ale ten reprak pripojis kablom, tak ziadne oneskorenie samozrejme nebude.
-
- Používateľ
Tak káblom problém premna nebude ak to na tej extreme 2 pôjde. Tv je Panasonic gx810e
Pôjde to cez usb na extreme 2 do usb na tv ?
Pôjde to cez usb na extreme 2 do usb na tv ?
Naposledy upravil/-a tunner1024 v St 12. Aug, 2020, 10:52, upravené celkom 1 krát.
Cez usb ti to samozrejme nepôjde.
-
- Používateľ
Tak potom JBL asi nič. Neviem čo iné máš tip ?
Cez usb ti nebude hrať žiaden reprak pripojeny k TV.