Mám problém. Systém mi nenačítá akékoľvek USB disky (flashky, externé disky...)
Respektíve načíta, ale USB "bliká" zapne vypne.... Je vidieť normálne na pár sekúnd aj obsahy diskov. Externý disk ani nenačíta.
Ostatné zariadenia (klávesnica myš) fungujú v pohode.
Odskúšal som už x možnosti cez reinstall driverov, správy diskov, nejaký diskový software až po reinstall upgrade Windowsu 7->10
CPU intel core i3 4170
MB H81M-P33 (MS-7817)
8 GB DDR3 800 Mhz RAM
Nvidia GeForce GTX 750
Systém mi nenačítá akékoľvek USB disky
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Sep, 2020, 16:34
Re: Systém mi nenačítá akékoľvek USB disky
V biose ti ich detekuje ? Ak áno, stiahol by som a spravil nejaké Linux live USB (napr. cez unetbootin) a skúsil, či to tam ide normálne. Ak pôjde, tak čistá inštalčka W10. Poprípade disky, čo tam máš teraz odpojiť, nahodiť hocijaký iný HDD ak máš, a spraviť čistú inštalačku.
-
- Nový používateľ
Tak mensi update... Skusil som spustit LiveLinux cez USB kluc... PC funguje, vsetko bezi avsak nenacitalo mi ani nexterny HDD ani ziadne ine USB okrem toho z ktoreho bezal Linux. Nakoniec som este skusil, ci to bude nabijat napriklad hodinky. Nabija bez problemov, nerozumiem uz nicomu.....
Ja mám niečo podobné už nejaký čas na jednom prednom USB porte, nabíjať to nabíja, ale žiadne dátové zariadenia mi to vo Windows-e neukáže. Už som sa na to aj vykašľal, keďže to je iba 1 port.
Spoiler: ukázať
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Predne porty byvaju casto problem, tam niekedy ani slubovanych 500mA nedostanes, takze moze sa tvarit, ze nabija hodinky (Xiaomi Mi Band 4 potrebuje len 300mA) ale bezne zariadenie s datovym prenosom uz neutiahne. To by ale mal byt problem iba prednych portov na kabloch, urcite nie zadne integrovane na doske, pripadne cez PCIe kartu .. ak potrebujes napajanie na prednych portoch, existuju splittre, kde napichnes 5V priamo z "SATA" konektora pre napajanie a data pokracuju dalej do dosky.
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
tak po dlhsom case update....
skusim som linux, reinstall, vymenu baterky.....
stale situacia taka ista, nic sa nezmenilo....
skusim som linux, reinstall, vymenu baterky.....
stale situacia taka ista, nic sa nezmenilo....