reinstaloval som si notebook, ale predtym som urobil zalohu disku, keby nieco.
samozrejme po reinstale som zistil ze mi chyba posledny subor s personalnymi makrami v exceli lebo filehistory defaultne nezalohuje appdata. tak sa snazim obnovit data zo zalohovaneho disku. ten je ale chraneny bitlockerom. heslo si zamozrejme pamatam, ale on pyta recovery key, a ten netusim kde som zapatrosil. da sa to obnovit len heslom? ak ano, ako?
manage-bde -unlock D: -Password
tiez nefunguje. resp. otazka je ze co je vlastne password pre bitlocker? Heslo microsoft account uctu? PIN k PC? alebo co by som tam mal zadat?
ako odomknut bitlocker s heslom?
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ako odomknut bitlocker s heslom?
Spoiler: ukázať
- Hexaris
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 11. Júl, 2019, 19:35
Re: ako odomknut bitlocker s heslom?
Heslo si mozes vytvorit pocas vytvarania bitlocku, ale samozrejme nemusis. Standartne je vygenerovane a mozes si ho upravit. Zlata ikona zamku. Ak nemas vytvorene heslo alebo ho nevies tak jedine recovery key ... aspon tak si to pamatam
Your value does not decrease because of someone's inability to see your worth.
BOOK: MB Air M1 2020 AMP: Topping DX3Pro+ HEADPHONES: HiFiMAN HE400SE
BOOK: MB Air M1 2020 AMP: Topping DX3Pro+ HEADPHONES: HiFiMAN HE400SE
- molnart
- Pokročilý používateľ
kde do onedrive? lebo ked som si po reinstale zakryptoval disk znova (a tento raz si dobre ulozil recovery key), ale vo onedrive nic bitlocker related nevidim
- molnart
- Pokročilý používateľ
diky dex, fakt tam bol, ale nehodil ma do onedrive, len mi zobrazil zoznam bitlocker recovery keys.
zaujimave je, ze je tam ten stary kod, z povodneho disku, ten novy co som kryptoval po reinstalle tam nie je.
kazdopadne disk je odkryptovany, data stiahnute
zaujimave je, ze je tam ten stary kod, z povodneho disku, ten novy co som kryptoval po reinstalle tam nie je.
kazdopadne disk je odkryptovany, data stiahnute