WIN 10
CPU :AMD FX-6300 / netaktovany
GELID Solutions Tranquillo
Ram tuším 12 GB
nejaké HDD a HDD
zdroj mal nejaky 450 W asi corsair
grafiku mal GTX 660 evga a na nej odišiel jeden fan , nakoniec odišla cela a pc pri štarte len pípalo a nenabehlo .
Kúpil novy SSD kde som mu migroval OS z hdd a v pc ma teraz SSD HDD a HDD .
Kúpil z druhej ruky grafiku AMD RX 580 phantom edition , nainštaloval driver zo stranky AMD . lenže hry mu padali , narozdiel od furmarku a prime95 , vtedy to nepadne nikdy . myslel som že ta rx 580 môže mať malo šťavy lebo predsa sa odporúča silnejši zdroj ku nej . objednal sa nejaký 600 W zalman alebo čosika PLUS .
teraz Hry mu idú pár sekund , potom sa PC vypne - úplne ako aj predtym , ako keĎ vyhodi istič . nejaku dobu nejde zapnuť . Potom už sa nechá zapnuť a dokym nespusti hry zas to ide normalne . trebars zapne fifu a hra sa chviľu ide to ok . potom chce podpisať zmluvu , čo by nemala byť naročná operacie pre grafiku ani pc a padne to . skúšali sme rôzné driveri a nič rovnaky problém . Potom som jeho pc zobral ku sebe , nahodil jeho grafiku do môjho pc a drtil som na plnke gta 5 - bezproblémov . potom som hodil svoju grafiku GTX 960 do jeho pc do druhého pcie slotu , lebo do prvého som ju dlžkou nezmestil kôli diskom ,nainštaloval drivery a prešiel som na jeho pc prvú misiu Battlefield BC2 celu bez problému - predtym keď mal svoju RX 580 to padlo hneĎ pri prvom nepriateľovi . Potom som teda nahodil svoju grafiku spať ku sebe a jeho grafiku do jeho pc , už do tohto druhého pcie . opať som prešiel tu prvú misiu celu . Zavolal som ho nech si preto príde že všetko ide ako má už to nepada .
inak teploty sú v pohode na všetkych komponentoch .
V tom mi večer vola že skúsil spustiť hru a hneDˇto padlo , skúsil aj ten battlefield a padlo to . tak už neviem čo mu poradiť , predtym so starou grafikou mu to nepadalo .
Jasom z toho pc už dosť mimo