android emulator pre low end pc
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
android emulator pre low end pc
viete poradit program ktory je co najsetrnejsi k zdrojom, kedze sa jedna o stary core2 duo a 3GB ram. win7 ?
vdaka
vdaka
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: android emulator pre low end pc
bluestacks som skusal par rokov dozadu, ale necakaj ze na tom spustis najnovsi asphalt. na co to chces pouzit?
Spoiler: ukázať
Ja používam MEmu, ale neviem či je najšetrnejsí. Dobré je ked CPU podporuje virtualizáciu.
https://www.memuplay.com/blog/system-requirements.html
https://www.memuplay.com/blog/system-requirements.html
AMD Ryzen R9 7950X3D PBO, Noctua NH-D15S [NA-HC4] chromax.black&white, GIGABYTE B650E AORUS ELITE X AX ICE, Patriot Viper Elite 5 64 GB KIT DDR5 @6200MHz CL30 White RGB, ASUS TUF RTX 4070Ti GAMING OC 12GB GDDR6X @3/23,5Ghz, NVMe SSD Samsung 990 PRO 1TB + Kingston A2000 1TB, SATA SSD Team Group CX2 1TB + Samsung 860 EVO 250GB, A4tech Bloody V7M HoleLess, Seasonic Focus Plus SSR-750FX Gold, Lian Li Lancool 215 White, 32" Samsung LE32B551 RED, Nintendo Switch V2 HWFLY Modchip OC CPU: 1020@1785Mhz, GPU: 768@921Mhz, RAM:@1600MHz
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ip kamerovy system s 3 kamerami
to sa tam potom musim prihlasit s normalnym anfdorid uctom do toho emulatora,ci to ma nejake vlastne prihlasovanie ?
- molnart
- Pokročilý používateľ
To si radsej zisti ako obraz z tych kamier dostat do normalneho softu, nie android emulator riesit kvoli tomu. Co su to za zazraky?
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
kazdy emulator je z principu narocnejsi na PC zdroje, kedze musi emulovat iny OS a pracu v nom. A duplom na 10r+ vykopavke, akou je C2D.
To budu nejake hodie divne kamery, ked vyzaduju android a nejdu normalne pod windowsom, kde by to bolo najjednoduchsie a najefektivnejsie...
To budu nejake hodie divne kamery, ked vyzaduju android a nejdu normalne pod windowsom, kde by to bolo najjednoduchsie a najefektivnejsie...
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- molnart
- Pokročilý používateľ
predpokladam ze nieco z aliexpresu co posiela data na cinsky server a odtial to spristupnuje do mobilnej appky
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
vidim to rovnako, ale tak nech to chalan skusi. Necudujem sa, ze sa kupuju stare kamery, ktore este funguju na PC este na starom IE8 prehliadaci. Urcite zavazila mimoriadne nizka cena za sadu aj s DVR
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
aky chalan,aky aliexpress,ake nizke ceny?
vobec to nebolo lacne a uz som na to aj zohnal priamo soft..neviem preco to nemaju na strankach
vobec to nebolo lacne a uz som na to aj zohnal priamo soft..neviem preco to nemaju na strankach
- shiro
- Pokročilý používateľ
ked to nebolo lacne, tak by mala byt aj zodpovedajuca podpora. A nie zhananie tak zakladnej veci, ako soft pre windows, mimo webu vyrobcu....
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
zohnal som ho na stranke vyrobcu..predtym som pozeral len mobilny klient..my bad
bol by to uz pri montazi nainstaloval technik,akruat to riesil cele s otcom ,nebol som v tej dobe v lizskoti,a tak mu stacil len mobilny klient..
teraz som to musel pozhanat,instalovat,nastavit sam,aby som zas neplatil za "servis"
kazdopadne,na tom 2 jadrovom srote to ide strasne aj bez emulatora
bol by to uz pri montazi nainstaloval technik,akruat to riesil cele s otcom ,nebol som v tej dobe v lizskoti,a tak mu stacil len mobilny klient..
teraz som to musel pozhanat,instalovat,nastavit sam,aby som zas neplatil za "servis"
kazdopadne,na tom 2 jadrovom srote to ide strasne aj bez emulatora
- shiro
- Pokročilý používateľ
jedna vec su naroky na encoding videa a druha vec je rychlost uloziska.
mozno by mohla pomoct lacna grafika typu Geforce GT710, ktora by pomahala v hardwarovom encode do h264/h265, ak to soft ku kameram podporuje. Tym by odlahcila CPU
mozno by mohla pomoct lacna grafika typu Geforce GT710, ktora by pomahala v hardwarovom encode do h264/h265, ak to soft ku kameram podporuje. Tym by odlahcila CPU
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- molnart
- Pokročilý používateľ
podla mna encoding robia tie samotne kamerky, nie? snad uz nie sme v roku 2000 ze by posielali nejaky raw feed
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
chcelo by to mozno vediet o ake tie kamery ide
samotne spracovanie obrazu by malo robit DVR/NVR, ak ho ma. Druha vec je, aky stream ma nastaveny pre online pozeranie. Ak ma nastavene vysoke rozlisenie a co najlepsi obraz, tak si viem predstavit, ze ten stary PC dostane celkom dobre zabrat
samotne spracovanie obrazu by malo robit DVR/NVR, ak ho ma. Druha vec je, aky stream ma nastaveny pre online pozeranie. Ak ma nastavene vysoke rozlisenie a co najlepsi obraz, tak si viem predstavit, ze ten stary PC dostane celkom dobre zabrat
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
jop,znizil som kvalitu a uz to ide prijatelne..skace to okolo 50% cpu usage
ono tieto chujoviny by som neriesil,keby mi to ten technik dobre nastavil..dnes som s nim komunikoval a sam zistil,ze mi to po lokalnej sieti ani nejde spojit..tj dam Ipecku NVR do web browsera..vyhodi mi prihlasovacie okno ale dalej sa nedostanem,aj ked zadam spravne udaje,kebyze to ide,nepotebuejm posahany soft ktory to vie spojit cez cloud..co nie je moc efektivne,ale co uz..
mozme to uzatvorit
sorry ak som bol grumpy
ono tieto chujoviny by som neriesil,keby mi to ten technik dobre nastavil..dnes som s nim komunikoval a sam zistil,ze mi to po lokalnej sieti ani nejde spojit..tj dam Ipecku NVR do web browsera..vyhodi mi prihlasovacie okno ale dalej sa nedostanem,aj ked zadam spravne udaje,kebyze to ide,nepotebuejm posahany soft ktory to vie spojit cez cloud..co nie je moc efektivne,ale co uz..
mozme to uzatvorit
sorry ak som bol grumpy