Windows Genuine Advantage
- lukasko
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 01. Mar, 2006, 02:00
Windows Genuine Advantage
http://www.microsoft.com/genuine/downlo ... 7ada153f41 tak toto mi teraz vyhadzuje na oci pri kazdom spusteni PC a v tray mam ikonu Windows Genuine Advantage a neviem sa jej zbavit ked ju vypnem v procesoch, tak as mi tam objavi znova a mam uz dve a ked to urobim znova, tak zasa dalsia pribudne a su tri a tak stale dokola.................ani som nenasiel nic nainstalovane v programs no proste nic ako sa toho zbavit?
PLS len nenapiste kupit origos Win lebo ten mam (kupil som to spolu s HP notebook) THX
PS: da sa niekde vo WIN zmenit SN?
PLS len nenapiste kupit origos Win lebo ten mam (kupil som to spolu s HP notebook) THX
PS: da sa niekde vo WIN zmenit SN?
- lukasko
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 01. Mar, 2006, 02:00
tak a mam to............. dostalo sa mi to do PC cez Live Update (to mi doslo hned) no a je to aj v ADD/Remove Programs medzi updates ALE hned pod tym je: THIS UPDATE CAN NOT BE REMOVED a co teraz? zasa nahadzovat novy WIN a nepovolit automaticky live update alebo nepovolit nainstalovat tusim to bol 53 ci 54 ktory naslo?
Naposledy upravil/-a lukasko v Pi 25. Aug, 2006, 16:38, upravené celkom 1 krát.
hm
no, to ze mas novy notebook neznamena, ze tam je aj originalny soft
mas na notebooku vzadu licencnu nalepku?
BTW ked si stiahnes vsetky update zo stranok MS, toto ti zmyzne... MS to upravil aby sa to neukazovalo a neotravovalo.
mas na notebooku vzadu licencnu nalepku?
BTW ked si stiahnes vsetky update zo stranok MS, toto ti zmyzne... MS to upravil aby sa to neukazovalo a neotravovalo.