http://www.microsoft.com/genuine/downlo ... 7ada153f41 tak toto mi teraz vyhadzuje na oci pri kazdom spusteni PC a v tray mam ikonu Windows Genuine Advantage a neviem sa jej zbavit ked ju vypnem v procesoch, tak as mi tam objavi znova a mam uz dve a ked to urobim znova, tak zasa dalsia pribudne a su tri a tak stale dokola.................ani som nenasiel nic nainstalovane v programs no proste nic ako sa toho zbavit?
PLS len nenapiste kupit origos Win lebo ten mam (kupil som to spolu s HP notebook) THX
tak a mam to............. dostalo sa mi to do PC cez Live Update (to mi doslo hned) no a je to aj v ADD/Remove Programs medzi updates ALE hned pod tym je: THIS UPDATE CAN NOT BE REMOVED a co teraz? zasa nahadzovat novy WIN a nepovolit automaticky live update alebo nepovolit nainstalovat tusim to bol 53 ci 54 ktory naslo?
Naposledy upravil/-a lukasko v Pi 25. Aug, 2006, 16:38, upravené celkom 1 krát.
- ak mas origos, tak kontaktuj zakaznicke centrum MS slovakia, patrne od teba budu ziadat fotokopiu faktury o zaplateni NB
- mozno to mas len nekorektne nainstalovane (preinstalovaval si ho?)
ja tiez viem, ze sa to lahko da odstranit, aj ked teraz mi to uz je jedno ... lebo mam origos XP KEY ... ... avsak toto, ak mas origos, vsetko aktivovane, ako mas, tak ti to len prebehne, a nic nezacne vyhadzovat ...
tiez som si dal preinstalovat win (do predajne),pridem domov,a hups,uz mi to dolu svieti,stiahnem to co treba,a ono to je prec,a mam taky pocit ze aj s podakovanim,ze som si zakupil ich Win,je to WARez,takze to sem nemozem napisat,ak chces,tak posli ss,a mozme to spolu vyriesit