zdravim, kupil som si dosku, na tichepc.sk, aj na inych strankach bolo napisane ze bere 800mhz Ramky, lenze na krabici aj v manuali je pisane "DDR2 667" pisal som Gabovi, ten povedal ze zobere aj 800 Mhz, lenze ja nevim teraz, nechcem volaco pokazit a GABA uz nechcem otravovat, uz mi dost pomohol takze ak s tym mate skusenosti podelte sa dufam ze som zbytocne nevyhodil 4000sk za 800Mhz ramky
To je jasne ze nizsia frekvencia im nebude vadit. Skor to vidim tak ze zbytocne vyhodil peniaze za 800-vky, keD ta doska podporuje "len" 667-ky. V podstate ich potencial nevyuzije. ci tie ramky budu mat lepsie casovania ako 667-ky je otazne.
to je to iste ako s NF2 Ultra. Oficialne tiez podporuje DDR 400 ale v klude tam naflakate aj tie DDR 500. Ved ked si zmenis FSB a nechas to na 1:1 tak je uz iba na ramkach kolko daju. Takze imo tych 800 DDR2 pojdu aj na tej frekv. len sa musi pohrat s freq.
"DFI Infinity nF Ultra II-M2 - nForce4 Ultra, DualCh DDR2 800, 2xPCIe x16, SATA II RAID FW GLAN 7.1 audio scAM2" taketo info je napriklad na czech computers... DualCh DDr2 800, takze ma asi porazi ked som vyhodil penaze za 800 Mhz RAMky s casovanim 5-5-5-15 ked som mohol mat 667 s 4-4-4-12....
JJ je tam ta moznost a aj to funguje bezchybne, takze si zbytocne prachy nevyhodil. Inak co som skusal je dost velky rozdiel medzi 667 a 800, najme v testoch, ale napriklad aj pri komprimovani vo WinRARe. Hry som zatial neskusal porovnavat.
Naposledy upravil/-a thimy v Ne 15. Okt, 2006, 03:12, upravené celkom 1 krát.