Čaute,
Mám router Asus RT-AX56U a chcel som deckám zablokovať internet na ich zariadeniach v určitom čase.
Tak som to teda všetko nastavil, ale je tu problém. Internet sa síce zablokuje, ale nie všetko.
Nefungujú napríklad web stránky, ale messenger a hry si veselo idú ďalej.
Firmware mám najnovší. Nevie niekto, ako to nastaviť, nech sa im vypne v danom čase úplne všetko?
Asus router a rodičovská kontrola [vyriešené]
- pmasarik
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Asus router a rodičovská kontrola [vyriešené]
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
Naposledy upravil/-a pmasarik v Ne 22. Aug, 2021, 12:35, upravené celkom 2 krát.
Spoiler: ukázať
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: Asus router a rodičovská kontrola
nalavo hore mas tlacitko "filtre pro webove stranky a aplikace", tam je co? Budes to asi musel zadat rucne.
p.s. "nadstavuje" sa napr. dalsie poschodie na dome.
p.s. "nadstavuje" sa napr. dalsie poschodie na dome.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Kingston FURY 32GB DDR4 3600 MHz CL18 Beast Black | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi 14T 256GB
Xiaomi 14T 256GB
- pmasarik
- Používateľ
Tam je len blokovanie vecí ako XXX, stream, P2P, IM... ale to je nastavenie, ktoré to blokuje stále, nie podľa času.
Mám pocit, že keď som to prvý krát nastavil a vyskúšal, tak ich to normálne surovo zablokovalo úplne na komplet, ale od určitého času sa to pokakalo.. asi dám tomu hard reset, možno to pomôže. Len mám asi 50 zariadení a nechce sa mi všetko nastavovať od začiatku..
Mám pocit, že keď som to prvý krát nastavil a vyskúšal, tak ich to normálne surovo zablokovalo úplne na komplet, ale od určitého času sa to pokakalo.. asi dám tomu hard reset, možno to pomôže. Len mám asi 50 zariadení a nechce sa mi všetko nastavovať od začiatku..
Neviem koľko je ten asus múdry, ale nie je nejaký sheduler na wifi rozhraní? Myslím tým, že nastavis táto a táto MAC môže v čase od vtedy do vtedy a nazdar.
- pmasarik
- Používateľ
Problém vyriešený..
Nedávno som si do mobilu nainštaloval originál appku od Asusu na ovládanie toho routeru a očividne to spôsobovalo tento problém. Po jej odinštalovaní už opäť všetko funguje bez problémov. Riešenie som našiel na jednom zahraničnom fóre.
Ďakujem všetkým za snahu pomôcť.
Nedávno som si do mobilu nainštaloval originál appku od Asusu na ovládanie toho routeru a očividne to spôsobovalo tento problém. Po jej odinštalovaní už opäť všetko funguje bez problémov. Riešenie som našiel na jednom zahraničnom fóre.
Ďakujem všetkým za snahu pomôcť.