Stuple za cca 50€
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Stuple za cca 50€
Cafte potrebujem poradiť nejaké bezdrôtové štuple do 50€
Môžu byť TWS ale aj pomocou spojeného kábla na štýl KZ.
Premýšľam nad Fiil T1 Pro alebo Haylou W1, prípadne nejaké tie KZ len v tých sa nevyznám.
Kľudne Čína shop ale z eú skladu.
Dik
Môžu byť TWS ale aj pomocou spojeného kábla na štýl KZ.
Premýšľam nad Fiil T1 Pro alebo Haylou W1, prípadne nejaké tie KZ len v tých sa nevyznám.
Kľudne Čína shop ale z eú skladu.
Dik
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Re: Stuple za cca 50€
Napr. CCA C12 a k tomu BT kabel. Žiadne TWS ti tak nezahraju.
- CRO
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 07. Nov, 2017, 19:02
Zbytočne nechcem zakladať novú tému, kedže hľadám to isté. Uvažujem nad nejakými bezdrôtovými štupľami okolo 50€. Na zvuk nie som nejak náročný, chcem to hlavne do fitka/na beh. Dostal som na vianoce nejaké od JBL tie ale skončili hneď v koši..
https://www.alza.sk/soundeus-pons-10-d6956221.htm?o=9
Moc som toho nenašiel, ale tieto ma zaujali. Prípade odporučte niečo iné, alebo či sa bezdrôtové do 50€ vôbec oplatia. Ešte som uvažoval aj o náhlavných nakoľko mi doma superluxy odchádzajú. Tam by sa rozpočet mohol aj navýšiť, no neviem aké by boli na vyššie uvedené aktivity.
Ďakujem
https://www.alza.sk/soundeus-pons-10-d6956221.htm?o=9
Moc som toho nenašiel, ale tieto ma zaujali. Prípade odporučte niečo iné, alebo či sa bezdrôtové do 50€ vôbec oplatia. Ešte som uvažoval aj o náhlavných nakoľko mi doma superluxy odchádzajú. Tam by sa rozpočet mohol aj navýšiť, no neviem aké by boli na vyššie uvedené aktivity.
Ďakujem
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Hifutute smartpods 2. Celkom slusne bezdrotovky
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
https://www.rtings.com/headphones/revie ... y-wireless
na amazone za 50$ aj novsi typ nc9 ale priamu skusenost nemam. Len ze dostali hodne slusne hodnotenie specialne v kategorii Sport/Fitness
na amazone za 50$ aj novsi typ nc9 ale priamu skusenost nemam. Len ze dostali hodne slusne hodnotenie specialne v kategorii Sport/Fitness
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Z akeho dovodu skoncili tie JBL v kosi?
- CRO
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 07. Nov, 2017, 19:02
Odpojovali sa, vypadávali z uší a zvuk pri vyššej hlasitosti šumel, že ma bolela hlava..
Objednal som tie hifuture z alzy.
Objednal som tie hifuture z alzy.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 17. Nov, 2015, 17:34
Čo poviete na : https://m.alza.sk/intezze-cliq-d6317845.htm
Majú dobré hodnotenia a dajú sa kúpiť za niečo málo cez 50€ . Prípadne niečo z alzy napr. Tak do 70€ ?
Majú dobré hodnotenia a dajú sa kúpiť za niečo málo cez 50€ . Prípadne niečo z alzy napr. Tak do 70€ ?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 17. Nov, 2015, 17:34
Nikto nič ?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Ja neviem ci by som dal za Cinu viacej ako 50€. Tie intezze su aktualne nieco cez 70€ a to mi uz pride moc. Ved ich skus, ci ti budu sediet v usiach a ci ti zvukovo vyhovuju, ak nie, tak ich vratis
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
https://m.geekbuying.com/item/Sabbat-E1 ... rans/en/sk
nechces tieto za 30? pouzival som ich dva mesiace. hraju dost obstojne
nechces tieto za 30? pouzival som ich dva mesiace. hraju dost obstojne
To ze ma nieco dobre hodnotenia este nic neznamena. Na nakupnych portaloch ma kladne hodnotenia kdejaky kram.
Z nasich obchodov pozri nieco od Edifier alebo jays.
Zvonku KZ alebo CCA, tam mas uplne spickovy zvuk (v rramci kategorie TWS).
Z nasich obchodov pozri nieco od Edifier alebo jays.
Zvonku KZ alebo CCA, tam mas uplne spickovy zvuk (v rramci kategorie TWS).
Ja som kúpil Edifier TWS1 Pro, dosť ich chválili v recenziách. Dobre držia v ušiach a majú výbornú výdrž na baterku.
Zvuk je obstojný, ekvalizér ho vie ešte trochu vylepšiť, aj keď popravde čakal som lepšie po prečítaní recenzií. Ale môže to byť mojimi prehnanými očakávaniami či tým že môj Redmi Note 9 nepodporuje AptX, len SBC. Každopádne v pohode počúvateľné.
Zvuk je obstojný, ekvalizér ho vie ešte trochu vylepšiť, aj keď popravde čakal som lepšie po prečítaní recenzií. Ale môže to byť mojimi prehnanými očakávaniami či tým že môj Redmi Note 9 nepodporuje AptX, len SBC. Každopádne v pohode počúvateľné.
Spoiler: ukázať
wingo napísal: ↑Ut 22. Mar, 2022, 10:21 Ja som kúpil Edifier TWS1 Pro, dosť ich chválili v recenziách. Dobre držia v ušiach a majú výbornú výdrž na baterku.
Ja som ich kúpil tiež, ale zvukovo nepočujem rozdiel, ak to porovnávam 18e čínskymi Xiaomi redmi airdots .Tiež som od toho čakal viac, aj som čakal, že chvílu bude trvať kým sa rozohrajú, ale nič extra sa nedeje. Skôr by som povedal, že maximálna hlasitosť je u tých edifier ešte menšia. Ale výdrž je fakt dobrá.