Mam problem s prepojenim 3PC do spolocnej siete. Dva PC mam prepojene pomocou kabla. Toto prepojenie funguje bez problemov, vratane zdielaneho Internetu. Modem mam pripojeny cez USB.
Do PC kde je modem som pridaj WiFi kartu, aby som mohol pripojit notebook do siete. Narazil som na problem z nastavenim, tak aby som mal prepojene vsetky pocitace na Internet a aj zdielanie suborov. Pravdepodobne bude nutne nastavit sietovy most.
Viete niekto poradit.
Prepojenie pocitacov.
PC3 ma sietovu kartu
PC2 ma sietovu kartu
PC1 ma modem na USB, sietovu kartu, wifi kartu
PC1-2-3 su vsetky prepojene kablom
Notebook ma wifi sietovu kartu.
Ak je toto spravne a dobre to chapem, most musi byt na sietovom pripojeni PC1 a Wifi pripojeni. Urob z tychto pripojeni most, a malo by to fungovat.
Je to vsak velmi krkolome a neefektivne. Odporucal by som ti za 2000sk nejaky MSI Wifi/LAN router... a napojis nan vsetko.
PC2 ma sietovu kartu
PC1 ma modem na USB, sietovu kartu, wifi kartu
PC1-2-3 su vsetky prepojene kablom
Notebook ma wifi sietovu kartu.
Ak je toto spravne a dobre to chapem, most musi byt na sietovom pripojeni PC1 a Wifi pripojeni. Urob z tychto pripojeni most, a malo by to fungovat.
Je to vsak velmi krkolome a neefektivne. Odporucal by som ti za 2000sk nejaky MSI Wifi/LAN router... a napojis nan vsetko.
PC1 ma USB modem , sietovu kartu, WIFI kartu.
PC2 ma sietovu kartu
PC3 je Notebook a ma WIFI .
Kablom su prepojene len PC1 a PC2.
Prave s nastavenim sietoveho mostu mam problem. Neviem natavit spravne IP adresy tak, aby to fungovalo aj s pripojenim na Internet.
Je tu este jedna malickost. na PC1 je vyblokovana sietova karta a je pouzita karta zasunuta do slotu. Karta na maticnej doske je nefunkcna.Po nainstalovani mostu stratim kontrolu na ostatnymi PC.
Kontrola pomocou Ipscan nevidi ostatne pocitace. Potreboval by som poradit s nastavenim mostu. Navod od Microsoftu nie je pre zaciatocnikov. Jednoducho sa to podla toho neda nastavit.
Ale napad so zakupenim HV je tiez dobry. Poradte typ.
Dakujem
PC2 ma sietovu kartu
PC3 je Notebook a ma WIFI .
Kablom su prepojene len PC1 a PC2.
Prave s nastavenim sietoveho mostu mam problem. Neviem natavit spravne IP adresy tak, aby to fungovalo aj s pripojenim na Internet.
Je tu este jedna malickost. na PC1 je vyblokovana sietova karta a je pouzita karta zasunuta do slotu. Karta na maticnej doske je nefunkcna.Po nainstalovani mostu stratim kontrolu na ostatnymi PC.
Kontrola pomocou Ipscan nevidi ostatne pocitace. Potreboval by som poradit s nastavenim mostu. Navod od Microsoftu nie je pre zaciatocnikov. Jednoducho sa to podla toho neda nastavit.
Ale napad so zakupenim HV je tiez dobry. Poradte typ.
Dakujem
Dik za info. Asi sa dam touto cestou. Este ma napadla jedna moznost. Vymenit modem za taky, ktory ma integrovany prepinac. Vyznam by to malo len vtedy, ak by bol mozny pristup na internet bez nutnosti zapnuteho hlavneho pocitaca. V podstate vyuzivame domacu siet z 90% na moznost pripojenia do internetu. Hlavny pocitac musi byt vzdy zapnuty, aj keD na nom nikto nepracuje.
Existuje taka moznost?
Existuje taka moznost?
tu je dobry navod na to co potrebujes http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=86
CPU: AMD SEMPRON 64 2600+@1616Mhz codename: PALERMO | MB: ASRock èipset: nForce3 K8Upgrade | MEMORY: SDR DDRAM 512 Mbytes 161Mhz | GPU: nVIDIA GeForce 6200 jadro/pamä
Ake mate skusenosti s MSI router RG54GSE . Ja za prijatelnu cenu aj s WIFI klucom.
http://www.msicomputer.cz/clanek.php?id=11889
http://www.msicomputer.cz/clanek.php?id=11889