Box k TV pre Magio TV cez internet
Box k TV pre Magio TV cez internet
Ahojte, pravdepodobne prechádzam na TV cez optiku od Telekom-u, a moc sa mi nechce do tých boxov čo ponúkajú provideri. Neviem posúdiť, či je lepšie kúpiť si vlastné zariadenie, preto sa pýtam.
Máte tip na dobré zariadenie pre MagioTV + ostatné funkcie? Nvidia Shield sa mi kvôli TV kupovať nechce Takže niečo do 80€?
Ďakujem
Máte tip na dobré zariadenie pre MagioTV + ostatné funkcie? Nvidia Shield sa mi kvôli TV kupovať nechce Takže niečo do 80€?
Ďakujem
...the most important is justice...
Spoiler: ukázať
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Box k TV pre Magio TV cez internet
nemas smart tv ktore by podporovalo tu aplikaciu magio tv? inac ked uz ma byt telka cez IP tak su na zvazenie aj ine moznosti, napr. sledovamie tv apod. kde mi pride cena lepsia.
co sa tyka krabiciek, tak ja by som to riesil asi v takomto poradi:
1. shield tv - mam ho, funguje, ale ze by som bol nejaky ohureny nemozem povedat, asi som nemal ziadnu frustrujucu krabicu aby som cenil viacej
2. mecool km2/tesla xa400 - prakticky jedina krabicka okrem shield tv s netflix certifikaciou. predavala sa okolo 50 eur, ale co som videl naposledy cena dost vystrelila a procesor je zo slabsich
3. telekom android box - mesacny prenajom za babku, vykonu dost, super dialkovy ovladac odladeny na magio appku, ale nema netflix certifikaciou.
4. xiaomi mi tv box - bez lan, pomalsi, ale s netflix
zachytil som reci ze telekom nejako aktivne obmedzuje funkcnost magio tv appky na krabiciach krore nie su od nich. na shielde funguje, ostatne neviem, tak zvaz aj toto.
co sa tyka krabiciek, tak ja by som to riesil asi v takomto poradi:
1. shield tv - mam ho, funguje, ale ze by som bol nejaky ohureny nemozem povedat, asi som nemal ziadnu frustrujucu krabicu aby som cenil viacej
2. mecool km2/tesla xa400 - prakticky jedina krabicka okrem shield tv s netflix certifikaciou. predavala sa okolo 50 eur, ale co som videl naposledy cena dost vystrelila a procesor je zo slabsich
3. telekom android box - mesacny prenajom za babku, vykonu dost, super dialkovy ovladac odladeny na magio appku, ale nema netflix certifikaciou.
4. xiaomi mi tv box - bez lan, pomalsi, ale s netflix
zachytil som reci ze telekom nejako aktivne obmedzuje funkcnost magio tv appky na krabiciach krore nie su od nich. na shielde funguje, ostatne neviem, tak zvaz aj toto.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Ano, obmedzuje, v mojom okoli uz nikomu nejde ani Shield ani Mi Box ani Xiaomi projektor, tyka sa to ale len MagioGo ktore je zadarmo dodavane ku Magio TV s internetom..
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Aug, 2009, 22:29
Magio je IPTV služba od Telekomu kde musíš mať ich set-top-box. Magio Go (OTT služba zadarmo ku Magiu) funguje, pre tých čo predĺžovali služby od Telekomu po 25.02.2021 tiež len s ich boxom.
- molnart
- Pokročilý používateľ
mne to ide magio go na shield tv s tym loginom "zadarmo". ale je pravda, ze popritom paralelne sa nesleduje telka, niekde som zachytil ze je to obmedzene tak, ze naraz mozes sledovat len na jednom zariadeni. po novom ale telekom tusim uz dodava len magio go a ten multicast IPTV s ich settop boxom sa uz neponuka, takze tam by to nemal byt problem, pokial tam teda nie je nejaky proaktivny blok na typ zariadenia.
Je to Magio GO a chlapíka som sa jasne pýtal na vlastné zariadenie, a povedal že no problem. Najprv som rozmýšľal o Xiaomi Mi TV, štve ma ale absencia LAN.
Kupovať nejakú čínsku hovadinu sa mi fakt nechce, strácať pri tom nervy... A za Shield 220€? Nie nie, to kvôli TV určite nie.
Kupovať nejakú čínsku hovadinu sa mi fakt nechce, strácať pri tom nervy... A za Shield 220€? Nie nie, to kvôli TV určite nie.
Najprv, ešte asi pred viac ako rokom, som zvažoval Formuler 7+ za 93€ (dnešná cena), avšak našiel som tam dnes Nokia Streaming Box 8000, ktorá vyzerá veľmi slušne:
- certifikovaný Android TV 10, certifikovaný Netflix
- 4k HDR
- BT, usb 3.0, usb-c, LAN (síce len 100, ale OK), WiFi 2.4G/5G
- SPDIF out
- KODI 19
- 2GB/8GB
= 99,90€
Majú na stránke aj lacnejšie zariadenia (Strong napr.), tiež s Android TV 10 alebo 9, s certifikáciou, tuším od 80€. Neviem, je v tom chaos trochu + tá podpora/nepodpora Magio GO pre iné boxy ako ich
- certifikovaný Android TV 10, certifikovaný Netflix
- 4k HDR
- BT, usb 3.0, usb-c, LAN (síce len 100, ale OK), WiFi 2.4G/5G
- SPDIF out
- KODI 19
- 2GB/8GB
= 99,90€
Majú na stránke aj lacnejšie zariadenia (Strong napr.), tiež s Android TV 10 alebo 9, s certifikáciou, tuším od 80€. Neviem, je v tom chaos trochu + tá podpora/nepodpora Magio GO pre iné boxy ako ich
- molnart
- Pokročilý používateľ
ten formuler podla obrazkov nema android tv ani nahodou, tam ovladanie bude o nervy. ale ta nokia vyzera naozaj schopne. neviem preco tie krabicky z oficialnym androidom a s netflixom maju vacsinou len 2 GB RAM/8 GB ROM
Neviem ani ja, zrejme po certifikácii sa už do ceny nezmestí väčšia pamäť
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
schyzoy napísal: ↑Po 06. Dec, 2021, 19:14 Je to Magio GO a chlapíka som sa jasne pýtal na vlastné zariadenie, a povedal že no problem. Najprv som rozmýšľal o Xiaomi Mi TV, štve ma ale absencia LAN.
Blokovaná na Android TV, nikde som nenašiel info o tom, že bude fungovať len na vašich úžasných Android TV boxoch. Zavádzanie a klamanie zákazníkov by ste si mohli odpustiť.
---
Slovak Telekom, a.s.27. októbra 2021
Pri bezplatnej verzii Magio GO došlo k zmene počtu a typu využívaných zariadení. OD 25.2.2021 je možné túto službu využívať na jednom zariadení mobil, tablet, PC alebo Magio GO TV Box. Novú TV GO cez internet je možné využiť okrem vyššie spomínaných zariadení aj na TV s OS Android alebo Tizen.
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Aka TV?
Samsung TV
modely od roku 2017 a novsie
LG
dostupná na LG televízoroch od verzie operačného systému webOS 3.5 a vyššie (od roku 2017)
Osobne som MagioGO pouzival na Samsung TV (2020) a aplikacia bezala bez problemov. Na PC mi blbla.
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
Áno, včera som podpisoval zmluvu - a chlapík potvrdil, že obmedzili zariadenia na Magio GO zdarma, nakoľko zo začiatku boli možné tuším až 4 a ľudia, pochopiteľne, dali prístupy babke, dedkovi, tetke,... a všetci pozerali Magio zdarma.
Pri tomto štandardnom, platenom, sú povolené 2 akékoľvek zariadenia - tak mi bolo povedané, realita ukáže.
Pri tomto štandardnom, platenom, sú povolené 2 akékoľvek zariadenia - tak mi bolo povedané, realita ukáže.
Máte niekto Magio box od Telekomu na internetovú TV?
Zaujímalo by ma, či je k nemu možné pripojiť externý USB disk na nahrávanie (o obmedzení na prehrávanie len na tom istom zariadení viem) a tiež či je možné nahrávať jeden program (prípadne aj viac) a súčasne sledovať ľubovolný iný program.
Ďakujem.
Zaujímalo by ma, či je k nemu možné pripojiť externý USB disk na nahrávanie (o obmedzení na prehrávanie len na tom istom zariadení viem) a tiež či je možné nahrávať jeden program (prípadne aj viac) a súčasne sledovať ľubovolný iný program.
Ďakujem.
- molnart
- Pokročilý používateľ
preco by umoznili nahravat ak ti mozu predat archiv ako dodatocnu sluzbu?