Kompaktný zdroj s rôznymi výstupnými napätiami
Kompaktný zdroj s rôznymi výstupnými napätiami
Ahojte
riešim jeden projekt, kedy potrebujem čo najkompaktnejší zdroj/zdroje pre rôzne zariadenia.
Potrebujem dať niekomu navrhnúť a skonštruovať zdroj s nasledujúcimi výstupnými hodnotami:
DC :
12V – 6A
24V – 3.2A
48V – 3.3A
AC:
16.5V – 2.7A
Toto všetko by som chcel najlepšie v jednej krabičke/zdroji. Tie ampére sú orientačné a myslím, že kľudne môžu byť menšie. Chcel by som sa opýtať či vidíte reálne moju predstavu to mať všetko v jednom zdroji a či poznáte niekoho, kto by vedel takýto zdroj navrhnúť a skonštruovať. (Ak by sa šéfovi páčil, tak rádovo v kusoch až desiatkach)
Ešte by som sa chcel opýtať, aký zdroj/adaptér čo najmenší nájsť pre 16.5V striedavé napätie? Niečo o veľkosti adaptéra pre ledky alebo podobne.
riešim jeden projekt, kedy potrebujem čo najkompaktnejší zdroj/zdroje pre rôzne zariadenia.
Potrebujem dať niekomu navrhnúť a skonštruovať zdroj s nasledujúcimi výstupnými hodnotami:
DC :
12V – 6A
24V – 3.2A
48V – 3.3A
AC:
16.5V – 2.7A
Toto všetko by som chcel najlepšie v jednej krabičke/zdroji. Tie ampére sú orientačné a myslím, že kľudne môžu byť menšie. Chcel by som sa opýtať či vidíte reálne moju predstavu to mať všetko v jednom zdroji a či poznáte niekoho, kto by vedel takýto zdroj navrhnúť a skonštruovať. (Ak by sa šéfovi páčil, tak rádovo v kusoch až desiatkach)
Ešte by som sa chcel opýtať, aký zdroj/adaptér čo najmenší nájsť pre 16.5V striedavé napätie? Niečo o veľkosti adaptéra pre ledky alebo podobne.
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
Re: Kompaktný zdroj s rôznymi výstupnými napätiami
realne to je, ale cenovo si tak mimo ze pravdepodobne to nikto nezaplati 

ITX >>> ATX
Nemyslím si. Má sa to prezentovať s inými produktami. Takže peniaze na to budú. Len potrebujem niekoho, kto to vie navrhnúť 

shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
- Hexaris
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 11. Júl, 2019, 19:35
Mozno si nieco najdes cez filter https://sk.farnell.com/c/power-line-pro ... r-supplies
Ale toto je skor custom vyroba
Pripadne skus hw-group.com cz firma … mozno papouch
Ale toto je skor custom vyroba

Pripadne skus hw-group.com cz firma … mozno papouch
Your value does not decrease because of someone's inability to see your worth.
BOOK: MB Air M1 2020 AMP: Topping DX3Pro+ HEADPHONES: HiFiMAN HE400SE
BOOK: MB Air M1 2020 AMP: Topping DX3Pro+ HEADPHONES: HiFiMAN HE400SE
https://www.elcom.cz/vykonova-elektronika/
pis im... pripadne existuju viackanalove zdroj, alebo potom modularne zdroje... ale tam neviem o tom ze by si vedel skombinovat AC a DC vystup...
pis im... pripadne existuju viackanalove zdroj, alebo potom modularne zdroje... ale tam neviem o tom ze by si vedel skombinovat AC a DC vystup...
ac s dc výstupom by si mal podľa mňa relatívne ľahko skombinovať a to, že na cievku navinieš sekundár. Aspoň keď som robil ja zdroj tak som ho tam mal. Díky idem skúsiť
zle som sa vyjadril... kombinovat sa to da, akurat som to nevidel v bezne dostupnych zdrojoch od meanwellu a tak.
No viem, že to čo chcem je zdroj na mieru a pravdepodobne, to čo potrebujem ešte neexistuje no z mojich znalostí zo školy, by to úplne problém byť nemal niečo také navrhnúť. Pisnem im.
Vďaka
Vďaka
este si rozmysli co to ma byt postavene ako impulzny(spinany) alebo linearny zdroj a ake tam ocakavas na vystupe zvlnenie (ripple).
a ako podotkol miso ak to bude custom a taka kusovka ako pises cena sa ti nebude pacit (ak tam budes chciet aj nejaku certifikaciu tak uz vobec nie
).
nechcem robit reklamu ale nejaku elektroniku mi robli v jednej firme v dca, no lacne to nebolo, ak chces kontakt daj vediet.
a ako podotkol miso ak to bude custom a taka kusovka ako pises cena sa ti nebude pacit (ak tam budes chciet aj nejaku certifikaciu tak uz vobec nie

nechcem robit reklamu ale nejaku elektroniku mi robli v jednej firme v dca, no lacne to nebolo, ak chces kontakt daj vediet.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
12 24 48 dc nebude problem, spinane
Ac 16.5 potrebujes mat stabilizovane alebo ake zvlnenie tam moze byt ?
Ja by som to pospajal z viacerych zdrojov a hodil do jednej krabice
Ac 16.5 potrebujes mat stabilizovane alebo ake zvlnenie tam moze byt ?
Ja by som to pospajal z viacerych zdrojov a hodil do jednej krabice