videne, za mna OK. Aj "ozivenie" Fetta je celkom dobre a dava zmysel. Som rad, ze sme sa vyhli ozivovaniu mrtvol klonami ako to bolo vposlednych dieloch SW. Uvidime co dalej, dufam ze si Fett bude udrzovat uroven aspon Mandaloriana. Po sklamani z poslednych filmov SW, bol Mandalorian a dufam ze aj Fett velmi prijemne prekvapenie
posledný diel priemer. Nepriniesol nic neocakavane, konecne sa vratil Boba na scenu. Suboj v ulickach Tatoine hodnotim podpriemerne. Prislo mi to cele, ze prve 4 diely mali Bobu velmi dobre napisane, z dalsichdvoch dielov spravili reklamu na 3 seriu Mandalorianovi a posledny diel spatali aby sa nepovedalo bez nejakeho velkeho prekvapenia, zvratu. Skoda, za mna slabsie vyuzity mozny potencial tejto persony v SW. Uz sa tesim na Manda
posledný diel priemer. Nepriniesol nic neocakavane, konecne sa vratil Boba na scenu. Suboj v ulickach Tatoine hodnotim podpriemerne. Prislo mi to cele, ze prve 4 diely mali Bobu velmi dobre napisane, z dalsichdvoch dielov spravili reklamu na 3 seriu Mandalorianovi a posledny diel spatali aby sa nepovedalo bez nejakeho velkeho prekvapenia, zvratu. Skoda, za mna slabsie vyuzity mozny potencial tejto persony v SW. Uz sa tesim na Manda
Za mna skoro cela seria zle. Nemam rad, ked nieco sledujem, a musim sa presviedcat nepouzivat mozog a "uzivat" si. Cakal som to temnejsie, dospelejsie. Ale tak asi moja chyba.
- herecke vykony cringe, minimalne z Bobu som mal pocit, ze je to ochotnik ktory cumi niekam za oponu, aby mu nasepkali text. Ale aspon zuby ma krasne biele
- teraz Tatooinu vladnem ja, spolu so zlou tetou, dvoma čuňami, velkym psom a tinedzermi na farebnych Vespach (s variabilnou pocetnostou). A nejak mi to nevychadza
- no a ten mods gans... Pana B***, to co bolo? Ta "akcna nahanacka" ked nahanali starostovho tajomnika... Jak nejake YT video z Walmartu kde to dochodcovia na mobility skutroch trosku rozbalili
- Šaj-Hulúd dosiel na Tatooine? Hm...
- zaverecna prestrelka .
> Pykes: Obklucime ich tak, aby mali unikovu cestu. Predsa len, je tam hlavna postava. Sef by asi krical, kebyze ho zabijeme...
> Boba Gang: Aha robot ide. Slusne pockajme, kym zapne stity a zaujme poziciu. Sef by asi krical, kebyze ho hned znicime...
> Din: Ten stit nedokazeme prekonat. (Casually prekona stit)
Som zly, viem, ale nedalo mi. Mohli by sa v buducnosti viac inspirovat Rogue One. To je podla mna najlepsia vec z obnoveneho univerza
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Motorola EDGE 50 Pro -> Sennheiser Momentum 4 TWS