Prosím o pomoc s vyplnením dotazníku o potravinách
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 26. Nov, 2014, 17:57
Prosím o pomoc s vyplnením dotazníku o potravinách
Ahojte nájdite si prosím chvíľku na vyplnenie dotazníku o potravinách
Pomôžete mi s diplomovou prácou
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... sp=sf_link
Ďakujem veľmi pekne každému kto si nášiel čas
Pomôžete mi s diplomovou prácou
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... sp=sf_link
Ďakujem veľmi pekne každému kto si nášiel čas
- Thunderbolt
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 02. Apr, 2009, 18:55
Re: Prosím o pomoc s vyplnením dotazníku o potravinách
Máš to tam
CPU: AMD Ryzen 9 5900X CPU Cooler: Scythe Fuma 2 MB: MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI GPU: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 6900XT 16GB RAM: Crucial Ballistix 4x32GB 3200 Mhz Cl 16 SDD1: Samsung 980 Pro 1TB SSD2: Samsung 980 Pro 2TB PSU: Corsair RMx 750 CASE: Fractal Design Meshify S2 Dark TG LCD1: LG 34GN850 LCD2: EIZO EV2450-BK OS: Windows 10 Pro 64-bit DAC/Amp: Schiit Hel
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Hotovo
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
Tiež som vyplnil, zaujímavá téma.
Spoiler: ukázať
Lenivy som hladat, tie oznacenia sa uz daju najst v nasich obchodoch, alebo sme este len na ceste?
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Nutri score som uz zachytil
Ale moze to byt klamlive lebo to skore nevie s cim to ja pocas dna kombinujem. Cize v pripade ze si kupim tie musli s orieskami a nie s malinami ale cez den si este aj tak dam oriesky ale ovocie nie tak je naopak moja strava menej vyvazena a viac sustredena na oriesky. Cize je to medzikrok ale imho treba nieco ine.
Dalej tie info v tom QR-kode su fajn. Akurat rozne certifikacie mozu byt rozny bullshit a nemusia mat vypovednu hodnotu.
OP vies nam pomoct a povedat kde sa toto riesi(skola)? Pripadne neskor tu diplomku zvrejnit? A nasmerovat nas kde vieme dostat viac info(skripta, doveryhodne info)?
Napr zlozenie uz musi byt napisane. Niekto E-cka rozpise, niekto napise cislo Ecka. Pritom to v tej alebo druhej potravine moze byt rovnaka volovina. Chyba mi nejake vzdelavanie zo strany statu / uradov / skol ze ktore zlozky su naozaj no-go a niektore su relativne v pohode len maju cudne nazvy. Dalej si myslim, ze potrebujeme pracovat aj na info ktore uz su zverejnovane. Napr sunky. Cena je uvedena aj prepocitana aj na eur/kg. Ale potom niektora ma 75% masa a ina 95% masa. Potom clovek kupuje aj vodu a to potom nie je odzrkadlene v cene eur/kg. To iste s filetami ryb. Uz som sa stretol s tym, ze normalne bolo uvedene, ze iba 50% ryby. Potom bola uvedena voda. No krasa.
Ale moze to byt klamlive lebo to skore nevie s cim to ja pocas dna kombinujem. Cize v pripade ze si kupim tie musli s orieskami a nie s malinami ale cez den si este aj tak dam oriesky ale ovocie nie tak je naopak moja strava menej vyvazena a viac sustredena na oriesky. Cize je to medzikrok ale imho treba nieco ine.
Dalej tie info v tom QR-kode su fajn. Akurat rozne certifikacie mozu byt rozny bullshit a nemusia mat vypovednu hodnotu.
OP vies nam pomoct a povedat kde sa toto riesi(skola)? Pripadne neskor tu diplomku zvrejnit? A nasmerovat nas kde vieme dostat viac info(skripta, doveryhodne info)?
Napr zlozenie uz musi byt napisane. Niekto E-cka rozpise, niekto napise cislo Ecka. Pritom to v tej alebo druhej potravine moze byt rovnaka volovina. Chyba mi nejake vzdelavanie zo strany statu / uradov / skol ze ktore zlozky su naozaj no-go a niektore su relativne v pohode len maju cudne nazvy. Dalej si myslim, ze potrebujeme pracovat aj na info ktore uz su zverejnovane. Napr sunky. Cena je uvedena aj prepocitana aj na eur/kg. Ale potom niektora ma 75% masa a ina 95% masa. Potom clovek kupuje aj vodu a to potom nie je odzrkadlene v cene eur/kg. To iste s filetami ryb. Uz som sa stretol s tym, ze normalne bolo uvedene, ze iba 50% ryby. Potom bola uvedena voda. No krasa.
Toto som segre vyplnoval do nitry, studuje zdravu vyzivu ( https://fapz.uniag.sk/sk/vyziva-ludi/ )
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
-
- Nový používateľ
Dakujem vam všetkým pomohli ste mi
-
- Nový používateľ
skola je euba, je to uvedené aj na začiatku dotazníku a výsledná diplomová práca bude samozrejme zverejnená v centrálnom registri prác ako každá iná tak určite budem rád ak si ju v prípade záujmu prezrieš a napíšeš mi názor dakujem za príspevok do diskusie