Nikdy ma nenapadlo, ze budem potrebovať pomoct s vyberom nabijacky na telefon...
Potreboval by som odporučiť sieťovú (230V) nabijacku na 2x USB ktora zvladne sucacne nabijat 2 zariadenia.
Tablet Lenovo P11 (podpora Fast charge 20W) a mobilny telefon, aktualne este s micro USB ale do buducna uz bude urcite zariadenie s USB C.
Staci nieco ako ALZAPOWER Q200 alebo priplatit za nieco lepsie?
Pojde na tom vlastne to Fast charge 20W? V tych štandardoch a nabíjacích technikách sa nejak strácam...
USB nabijacka
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
USB nabijacka
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
Re: USB nabijacka
A aky mobil budes nabijat ? Skoro kazdy vyrobca ma svoj fast/quick/super charge standard. Nabijacka musi mat uvedene to co aj zariadenie, inak ti quickcharge nemusi ist, lebo to je siroky pojem ktory pojednava len o tom, ze je mozne to zariadenie nabit "dvojnasobnou rychlostou".
Pri najhorsom ti pojde fast charge, teda cca 10-15W.
Podla popisu to ma nejaky smart cip, ale moznosti to ma dost obmedzene, ako nabijacky z aliexpresu za tretinovu cenu. Maximum tam vidim 18W, teda 12V/1,5A
Pzozri si co lezie z originalnych nabijaciek a porovnaj si to
Pri najhorsom ti pojde fast charge, teda cca 10-15W.
Podla popisu to ma nejaky smart cip, ale moznosti to ma dost obmedzene, ako nabijacky z aliexpresu za tretinovu cenu. Maximum tam vidim 18W, teda 12V/1,5A
Pzozri si co lezie z originalnych nabijaciek a porovnaj si to
Spoiler: ukázať
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: USB nabijacka
zameral by som sa na nabijacky s podporou USB-PD s podporou 20V, to je asi najvacsia istota kompatibility do buducna a posluzi ti to aj na nabijanie notebooku.
Spoiler: ukázať