nazdar hosi , zena cca mesiac pozoruje zvysenu spotrebu baterie na telefone vivo v21 , ktory ma polroka . pozrel som do integrovanej apky v nastaveniach info o vyuziti baterie a :
na prvom mieste je vzdy sluzby google play - teraz aktualne 23% vyuzitia a doba pouzitia 1 den , 8 hodin , 40 minut .
na 2 mieste je chrome prehliadac s 19 % a 1 hodinou pouzivania .
na 9. mieste je hlavna obrazovka systemu 2% , doba 1 den , 8 hodin , 40 minut .
17. miesto google 1% , doba 1den 8h , 40 minut .
ostatne aplikacie maju minimum percent aj casu prevadzky .
okolo 4% vyuzitia mala aj nejaka ina google service aplikacia s rovnakym vyuzitim casu ako play , tu som deaktivoval , ale zmeny ziadne a aplikaciu takto uz neviem najst .
skusal som tie google aplikacie aktualizovat aj system celekovo + vycistit cache a deaktivovat tie aplikacie , zakazat im vyuzitie dat a aj povolenia okresat , ale stale je google play na prvom mieste vo vyuzivani baterie .
stiahol som malwarebit nejaky scaner , ale nenasiel ziadne hrzoby , ani integrovany antivir .
fakt uz neviem po com ist . zena tvrdi ze poslednou dobou jej chodi na gmail dost divnych mailov ,ktore neotvara , casto v azbuke . udajne sa jej aj podarilo kliknut na nejaku divnu reklamu , ked si myslela ze to je potvrdenie cookies .
minimalne som jej odporucil zmenit heslo .na gmail zatial .
ako dalej postupovat ?
google play drancuje baterku
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
google play drancuje baterku
Spoiler: ukázať
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Re: google play drancuje baterku
Factory reset ?
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Google ma podľa mňa nejaké problémy co sa týka spotreby v zariadeniach. Sam mam na konci dňa (Galaxy S22) bežne spotrebu Google Play služieb 9-12% co je extrém... Myslel som si ze chyba je na strane serie S22 (rovnaky problém som mal aj pri Ultre) ale ako vidím deje sa to aj inde.
Inak tie maily chodia aj mne, hned ich davam ignorovat. Este pozriem večer mobil svojej polovičky, ma Samsung S21, som zvedavý ako natom bude ten google.
Inak tie maily chodia aj mne, hned ich davam ignorovat. Este pozriem večer mobil svojej polovičky, ma Samsung S21, som zvedavý ako natom bude ten google.
Asus ROG STRIX X670E-A , AMD Ryzen 7 7800X3D + ROG STRIX RYUJIN II 360 argb , Gainward RTX 4090 Phantom, 32GB DDR5 6000MHz CL36 , Super Flower 1KW , Fractal R6 , LG OLED42C2 ,
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
pozriel by som podrobnejsie info ci to nahodou nerobi Google Play services https://www.apkmirror.com/apk/google-in ... -services/
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Tiez pozeram vyuzitie baterie a najviac zeregoogle play. Rovnaky problem teda.
Tie maily po rusky tiez prisli. Ignorujem,rovno mazem
Ratam ze google coskoro zasiahne a bude ro filtrovat
Tie maily po rusky tiez prisli. Ignorujem,rovno mazem
Ratam ze google coskoro zasiahne a bude ro filtrovat
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
- spencer
- Používateľ
aha , takze len cakat , dik hosi pokial na nieco pridem , tak dam vediet , ale factory reset , na to nemam vobec cas teraz . zaujmave ze moje poco x3 pro je s tymto v pohode
- spencer
- Používateľ
zdar ho ,tak zene sa od vikendu polepsila spotreba na tom vive . tak neviem co u vas ? ja som sa s tym trocha bavil , kafejako tam vypinal mazal a podobne , neviem ci sa mi zadarilo nieco vyriesit , alebo nejaky patch vysiel