Ohladom TV:
Je mi jasne, ze TV s H.266 este velmi v SR nezozeniem, ale ja velmi neponahlam.
Ohladom stropneho drziaka:
Najlepsi by bol taky, ktory by sa dal stahovat a vytahovat velmi rychlo a jednoducho.
Ak by ste o niecom vedeli, hodte sem info.
Vdaka
TV s H.266 + stropný drziak
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: TV s H.266 + stropný drziak
Myslim ze h.266 sa moc nepresadi (nutna licencia) a skor pride AV1, ktory je open source. Aj posledne roky viac pocut o AV1. Ale uvidime.
h.266 bol dokonceny v 2020. AV1 v 2018 a stale ho nikde nevidno. Snad okrem podpory v Intel grafikach, ktore su skor parodiou na grafiku a nik normalny si to nekupi.
h.266 bol dokonceny v 2020. AV1 v 2018 a stale ho nikde nevidno. Snad okrem podpory v Intel grafikach, ktore su skor parodiou na grafiku a nik normalny si to nekupi.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Kym sa stane nejaky novy format standardom, budes kupovat dalsi TV. Takze aktualne sa t naozaj nema zmysel zaoberat.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ok
Ohladom drziaku. Chcem mat tv napojene na audio co mam na PC, cize chcem, aby ked sedim pri PC, aby ten TV mi bol nad hlavou a ked sa na nieco budem chciet pozeriet, len to stiahnem a sadnem na vziadleny gauc, kreslo. Neviem ci je to mozne, nenasiel som nic takto lahko manipulovatelne.
Druha varianta je to dat kus dopredu z mojho pohladu, cize za a nad pc monitor a kus to naklonit. Nevyhoda bude, ze sa budem pozerat na TV ktoreho stred je v 1,5m vyske. Krku by to vadit namelo, kedze si napolohujem gauc/kreslo ako chcem, skor to bude vadit v zmysle, ze repraky audiosystemu su len cca 1m nad zemou.
tretia moznost je, ze ten TV dam vedla pc monitora a bude hrat z vlastnych reprakov, covelmi nechcem.
nasiel som nieco taketo, to by bolo k moznosti 2
https://www.alza.sk/meliconi-400-ce-pre ... 591787.htm
Ohladom drziaku. Chcem mat tv napojene na audio co mam na PC, cize chcem, aby ked sedim pri PC, aby ten TV mi bol nad hlavou a ked sa na nieco budem chciet pozeriet, len to stiahnem a sadnem na vziadleny gauc, kreslo. Neviem ci je to mozne, nenasiel som nic takto lahko manipulovatelne.
Druha varianta je to dat kus dopredu z mojho pohladu, cize za a nad pc monitor a kus to naklonit. Nevyhoda bude, ze sa budem pozerat na TV ktoreho stred je v 1,5m vyske. Krku by to vadit namelo, kedze si napolohujem gauc/kreslo ako chcem, skor to bude vadit v zmysle, ze repraky audiosystemu su len cca 1m nad zemou.
tretia moznost je, ze ten TV dam vedla pc monitora a bude hrat z vlastnych reprakov, covelmi nechcem.
nasiel som nieco taketo, to by bolo k moznosti 2
https://www.alza.sk/meliconi-400-ce-pre ... 591787.htm