Detaily na stranke vyrobcu
Monitor je doma od minuleho stvrtku, takze uz tyzden s nim fungujem a zatial velka spokojnost. Dizajnovo decentne, nic sialene vesmirne. Chvalabohu, ze som nesiel do niecoho vacsieho ako mi bolo odporucane,ze 40" alebo 43" a 4k rozlisenie. To uz by bol masaker

165Hz je vo windowse a pri praci velmi prijemna zmena, hlavne ked skrolujem rychlo haldy textu, tak nestracam pred ocami obsah rozmazavanim. Hranie hier super, predsa je to vacsia plocha, filmy, videa HDR tiez moze byt. Este som sa potesil sondou spyderx elite a nakalibroval to s jasom na 120cd/m2. Cez den je to super, vecer ak je viac bielej tak to celkom ziari. Mozno este otestujem 100 popripade 80cd/m2, ale vecer to jazdim s osvetlenim pozadia cize nie uplna tma. Zopar fotiek ako to vyzera za uplnej tmy, so svetlom spoza monitorov, so svetlom v miestnosti a pri dennom svetle (okno je vlavo). Fotene to bolo vifonom XR, aj ked som nastavil manualne iso a uzavierku tak je vidiet ze na taketo fotky sa moc spolahnut neda, ale aspon pre predstavu.
Link na galeriu

A este som narychlo natocil ako sa sprava podsvietenie pri HDRku

Momentalne nemam tomu co vytknut. Ak by niekoho zuajimalo nieco ine/ konkretne, pokojne sa pytajte, rad vyskusam, odpoviem ak to bude v mojich silach