Windows 11 novy uzivatel infinite loop
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Windows 11 novy uzivatel infinite loop
Chcel som manzelke vytvorit ucet pre moj destkop. Prve prihlasenie uzivatela s napisom getting things ready trvalo asi 30 minut. nasledne po logine sa objavi obrazovka kde by som mal potvrdit pristup k lokacii, ale ta obrazovka sa dookola nacitava znova a neda sa vypnut ani nic odklinut. Ako to fixnut?
Spoiler: ukázať
Re: Windows 11 novy uzivatel infinite loop
Skúsil si vypnúť tlačidlom napájania a zapnúť,či sa to bude opakovať?
- molnart
- Pokročilý používateľ
Ano, robinto to iste. Skusal som odobrat uzivatela a vytvorit ho znova, proces trval 16 minut a popritom vetraky sa periodicky roztacali ako keby som hral red dead redemption 2
Win aktualizovaný? Máš zostavu 22000.918.
Skúsil som vytvoriť bez konta microsoft.
Skúsil som vytvoriť bez konta microsoft.
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
- molnart
- Pokročilý používateľ
evidentne je nejaky problem v konkretnom microsoft ucte, lebo lokalny uzivatel ide uplne bez problemov.
este otazka: ako viem odstranit z desktopu ikonku aplikacii? na mam na desktope odjakzive vsetky ikonky vypnute, ale ona ich pouziva, no nechcem aby tam mala ikonky na steam, cpu-z a pod. veci, no vymazat len tak deletom mi nedovoli, chce odinstalovat celu aplikaciu, pricom tie ikonky maju na sebe sipku zalozky.
edit: musel som vymazat subory v zlozke C:\Users\Public\Desktop, z desktopu to odstranit neslo...
akoze ten windows multiuser je uplny fail, ked uzivatel vidi programy nainstalovane inym uzivatelom, teraz som jej nainstaloval chrome a uz som si isty ze ho uvidim aj vo svojom konte to aby clovek fakt len s virtualkami robil
este otazka: ako viem odstranit z desktopu ikonku aplikacii? na mam na desktope odjakzive vsetky ikonky vypnute, ale ona ich pouziva, no nechcem aby tam mala ikonky na steam, cpu-z a pod. veci, no vymazat len tak deletom mi nedovoli, chce odinstalovat celu aplikaciu, pricom tie ikonky maju na sebe sipku zalozky.
edit: musel som vymazat subory v zlozke C:\Users\Public\Desktop, z desktopu to odstranit neslo...
akoze ten windows multiuser je uplny fail, ked uzivatel vidi programy nainstalovane inym uzivatelom, teraz som jej nainstaloval chrome a uz som si isty ze ho uvidim aj vo svojom konte to aby clovek fakt len s virtualkami robil