zdravicko,
viete poradit nejaky novy nb v cene ~600€ na office (15,6"-16") s OS, minimalne 512gb ssd a podsvietenou klavesnicou - co som to narychlo pozrel tak mi vyslo toto :
https://www.alza.sk/asus-vivobook-pro-o ... 991345.htm
https://www.alza.sk/hp-probook-455-g8-d6907552.htm
dik
NB okolo ~600€
NB okolo ~600€
Spoiler: ukázať
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
Re: NB okolo ~600€
kľudne môže byť ten Asus,je to slušne skonštruovaný nb,s výborným displejom,síce lesklým ale antireflexným,takže to pri office nebude vadiť...len by bolo dobre sa informovať,či sa dá rozšíriť pamäť,lebo to nikde neuvádzajú a časom,môže byť 8gb málo...
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
no to som prave pozeral a neda sa, je naspajkovana na doske a slot tam asus nedal co je dost skoda
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
https://www.lenovo-shop.sk/produkty/len ... 21a4003jck
niečo takéto? materiály aj spracovanie,je na úrovni probooku,ram sa dá rozšíriť,má lepší displej ako probook...inak ten probook je dobrý nb,len ten displej je bieda...
niečo takéto? materiály aj spracovanie,je na úrovni probooku,ram sa dá rozšíriť,má lepší displej ako probook...inak ten probook je dobrý nb,len ten displej je bieda...
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
hej ten probook by som bral vsetkymi desiatimi len ten displej co som cital komentare od ludi co mali predtym nieco normalne, tak vraj katastrofa a ani recenzie ho moc nechvalia (ten display).
skusim navrhnut a nech sa rozhodnu medzi tym asusom a lenovom.
dik
skusim navrhnut a nech sa rozhodnu medzi tym asusom a lenovom.
dik
kupil sa nakoniec ten asus,
oled displej naozaj velmi pekny, na office dostacujuco svizny aj s mensou ram - cosi si este berie gpu takze dostupnych len cca 7,6gb ), konstrukcia tiez fajn aj ked na veko s displejom sa bude musiet davat asi pozor (pride mi take "krehke" hoci je kovove), fyzicka krytka kamery tiez +, repro nic extra aj ked su @harman/kardon, celkom fajn tichucky, touchpad na moj vkus az prilis velky ale na druhej strane bola naopak pozitivna reakcia ako aj s podsvietenej klavesnice v troch stupnoch
oled displej naozaj velmi pekny, na office dostacujuco svizny aj s mensou ram - cosi si este berie gpu takze dostupnych len cca 7,6gb ), konstrukcia tiez fajn aj ked na veko s displejom sa bude musiet davat asi pozor (pride mi take "krehke" hoci je kovove), fyzicka krytka kamery tiez +, repro nic extra aj ked su @harman/kardon, celkom fajn tichucky, touchpad na moj vkus az prilis velky ale na druhej strane bola naopak pozitivna reakcia ako aj s podsvietenej klavesnice v troch stupnoch