asus strix rtx 3060 ti
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
asus strix rtx 3060 ti
Zdravim, kupil som od pouzivatela CageJ tuto grafiku v nazve a z nicoho nic uz treti krat blika cervena ledka pri napajani grafiky. Neviete v com by mohol byt problem?
Spoiler: ukázať
Re: asus strix rtx 3060 ti
U mňa no issue, bude to asi zdrojom a kartou a káblami... Očividne nie si jediny..
https://www.reddit.com/r/ASUS/comments/ ... blink_why/
"My 3090 strix had this problem after a shutdown, its a warning indicating power is present. Download GPU Tweak 2 and on the right there is a toggle called "Power Detect", disable that."
Inak ak odpojíš jeden 8-pin, karta by mala ísť aj tak...
Ešte je možné, že je poškodený kábel alebo zdroj ....
Niektorým vraj pomôže znovu-zapojenie karty a káblov.
Stabilitu karty by som otestoval - TDP na max, pretaktovať a spustiť AIDA 64 / Superposition do loopu.
https://www.reddit.com/r/ASUS/comments/ ... blink_why/
"My 3090 strix had this problem after a shutdown, its a warning indicating power is present. Download GPU Tweak 2 and on the right there is a toggle called "Power Detect", disable that."
Inak ak odpojíš jeden 8-pin, karta by mala ísť aj tak...
Ešte je možné, že je poškodený kábel alebo zdroj ....
Niektorým vraj pomôže znovu-zapojenie karty a káblov.
Stabilitu karty by som otestoval - TDP na max, pretaktovať a spustiť AIDA 64 / Superposition do loopu.
Skús tiež zapojiť zo zdroja tie dva 8-piny dvoma samostatnými káblami, či aj to nepomôže, boli aj také prípady čo som čítal (vo všeobecnosti, nie táto grafika konkrétne). Predpokladám že používaš dva konektory na jednom kábli aby si ťahal menej káblov v skrinke.
Áno, to je tiež možné.
Ja som to mal napojené 2-ma samostatnými vetvami.
Ja som to mal napojené 2-ma samostatnými vetvami.
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
ono to zo zaciatku nerobilo, neviem ci to nema na starosti armoury crate update, ale stiahol som ten gpu tweak tam sa to da vypnut..
@wingo mam to samostatne na dvoch kabloch
@wingo mam to samostatne na dvoch kabloch
Skús kartu odpojiť a pripojiť a znovu osadiť kábel
Armoury Crate mohol spôsobiť
Armoury Crate mohol spôsobiť
Mne to robilo občas tiež, pomohlo výmena konektorov medzi sebou. Tiež mám ťahaný 2x napájací kábel, ale pri určitej kombinácii mi to tiež blikalo. Teraz mám tuším zapojenie krajné dva hlavné hneď prvý konektor od zdroja a stredný odbočeny z prvého kábla.