Myš do 50€

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
JacobSteven
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 30. Mar, 2021, 20:49

Myš do 50€

Príspevok od používateľa JacobSteven »

Zdravím, hľadám myš do 50€, bezdrôtovú. Hry nehrám. Aktuálne síce mám Logitech G305, ktorá mi bola tu na fóre odporúčaná. Ale po roku mi ten tvar akosi nesadol a hľadám niečo iné. A keďže Logitech bezdrôtové okrem tejto v takejto cene nemá tak budem musieť kúpiť niečo iné :D

Premýšľam buď nad https://www.alza.sk/steelseries-rival-3 ... 343855.htm - tvar je trošku iný, zároveň výhoda, že je na baterky čím predídem pokazeniu integrovanej batérie ako majú iné nabíjateľné myši cez kábel.

Potom mi ešte neprišla zlá cenovo ani vzhľadovo táto od Alzy https://www.alza.sk/rapture-cobra-cierna-d6900118.htm - síce je tam akurát tá integrovaná batéria, ale ma napadá keby mala aj po 2 rokoch odísť a musel by som kúpiť novú myš by mi to ani nevadilo, keďže predsalen tie plasty ako vidím na svojej G305 už po roku celkom ošúchajú.

Prípadne nájdem v tejto cene ešte nejakú? Síce tiež pravda, že vyberám akurát "herné" myši pre skôr iba kancelársku prácu, ale predsalen som si osobne akosi zvykol na tvary týchto myší viacej ako sú obyčajné. Predom ďakujem za rady.
Používateľov profilový obrázok
SKiLEX
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 09. Mar, 2015, 16:13

Re: Myš do 50€

Príspevok od používateľa SKiLEX »

Otazka je preco ti nesadol tvar. Ak je to tym ze je proste mala, tak hore linknute mysky nebudu o nic lepsie
JacobSteven
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 30. Mar, 2021, 20:49

Príspevok od používateľa JacobSteven »

Trošku aj to, ale skôr to ako sa drží a je z bokov tak divne tvarovaná. Nájde sa aj nejaká teda o niečo väčšia myš v tejto cene?
Používateľov profilový obrázok
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15

Príspevok od používateľa HellAngel »

Logitech m720
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)

Návrat na "Nákupná poradňa"