Ahoj poraďte nejaký switch k routru tp link mr200, aspoň 8 portovy . Potrebujem viac portov a zároveň to aj odlahci tento router. Poe nepotrebujem . Len nech to má web management..
Stačí niečo ako ZyXEL GS1200-8 alebo treba priplatiť
napr. ZyXEL GS1900-8 ?
Niečo jednoduché user friendly..
Switch
Re: Switch
ja mam doma uz niekolko rokov TP-LINK TL-SG108E bez problemov
CPU: AMD Ryzen R7 5800X CPU Cooler: Noctua NH-U14S MB: ASUS ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI) RAM: Corsair Vengeance LPX Black 32 GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 GPU: Sapphire PULSE RX6800XT 16GB SSD: Kingston KC3000 1TB + Adata XPG SX8200Pro 512GB + Crucial MX500 1TB PSU: Seasonic Focus Plus GOLD 750W Case: Fractal Design Define 7 Compact White TG
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 17. Nov, 2015, 17:34
Ďakujem kuknem . A čo poviete ešte na ten lacnejší zyxel ? Prípadne https://switche.heureka.sk/d-link-dgs-108e/#prehlad/
Chcem niečo plug and play
Chcem niečo plug and play
-
- Používateľ
Moja chyba. Tak môžem objednať ten TP-LINK TL-SG108E kukal som recenzie a je to celkom ok
Nejaké iné návrhy ešte ?
Nejaké iné návrhy ešte ?
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Z lacnejsich web-managovatelnych switchov mam dobre skusenosti so znackou ZyXEL. Taka sympaticka sietova firma, nie ze vyrabame bundy, panvice, uteraky a switche. V pripade jednej firmy mi 2 kusy bezia snad 10 rokov bez jedineho problemu. Ziadne restarty, alebo potrebne restarty raz za X dni/mesiacov/rokov. Vsetko som si pekne nastavil a vyslo aj zopar updatov firmwaru.
Neviem, ci to prave nebude aj ta seria GS, co si spominal. Pouzivam ich rackovu verziu. Pripadne este Netgear by mohol byt OK. Zober nieco, co ma peknu kovovu krabicku.
Z trosku drahsich som pouzival HP ProCurve. Tiez OK.
Neviem, ci to prave nebude aj ta seria GS, co si spominal. Pouzivam ich rackovu verziu. Pripadne este Netgear by mohol byt OK. Zober nieco, co ma peknu kovovu krabicku.
Z trosku drahsich som pouzival HP ProCurve. Tiez OK.
-
- Používateľ
Ďakujem zoom, tak asi objednam ten ZyXEL GS1200-8. Priplácať skoro dvojnásobok na vyššiu radu 1900 asi pre mňa nebude mať moc zmysel..
Z tych neprofesionalnych rieseni je zyxel asi naj
-
- Používateľ
Vďaka . Objednaná rada 1200. Nakoľko Poe nepotrebujem tak zbytočne objednávať radu 1900 za dvojnásobnú cenu. Uvidíme keď príde ..