Naplne do tlaciarni

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Používateľov profilový obrázok
_Mato_
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00

Naplne do tlaciarni

Príspevok od používateľa _Mato_ »

Hladal som (mozno zle), ale nenasiel som temu o kvalite naplni do tlaciarni od roznych vyrobcov. Zaujimali by ma skusenosti s roznymi vyrobcami tlaciarni a alternativnymi vyrobcami naplni. Doteraz som vzdy kupoval iba original (HP).

Napriklad Alza ponuka pod svojou znackou naplne pre rozne znacky tlaciarni, ale hodnoteni je malo, alebo ziadne. Mate nejaku overenu znacku? Su s pouzivanim alternativnych naplni spojene nejake rizika? Viem, ze napriklad kedysi HP blokovalo vo firmware alternativne naplne, ale myslim, ze toto bolo neskor oznacene ako nezakonne a odstranenili to v update.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
Používateľov profilový obrázok
Xeigen
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 13. Dec, 2012, 12:47

Re: Naplne do tlaciarni

Príspevok od používateľa Xeigen »

Ja kupujem do mojej starej atramentovej Canonky odtadiaľto https://www.tonerydotlaciarne.sk, už ani neviem koľko rokov, alternatívne CLI-521 a ešte sa mi nestalo, že by nejaká nešla a tlačí to dopohody všetko, vrátane foto. Tiež som kupoval odtadiaľ alterntívne do HP pár rokov dozadu, a všetky bezproblémové.

Návrat na "Hardware všeobecne"