Ahojte riešim taký problém. Mám PC a k nemu 42OlEDku ktorú chcem používať aj samostatne a teda potrebujem poriešiť zvuk z dvoch zdrojov.
Momentálne mám Panasonic PMX-90 kde PC je pripojený cez USB a telka cez optiku. Problém je že nefunguje automatické zapnutie / vypnutie, nefunguje prepínanie zdroja atd. Jednoducho musím mať vždy po ruke ovládač od hifi.
Takže by som to rad vymenil za niečo čo:
Bude fungovať s dvoma zdrojmi automaticky, bude ti mať Bluetooth atd a nebude to hrať horšie ako to čo mám teraz.
Či už to budú aktívne regálovky alebo nejaka mala krabička a pasívne je mi podstate jedno.
Budget cca 300€
Audio pre TV a PC súčasne
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Audio pre TV a PC súčasne
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Re: Audio pre TV a PC súčasne
Však pošli okrem obrazu aj zvuk z PC do TV cez HDMI a nemusíš riešiť prepínanie na Panasonicu, zvuk pôjde vždy z TV do Panasonicu a zdroj prepínaš na TV.
Spoiler: ukázať
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
No hej len občas ide len zvuk z PC a telka je vypnutá (keď hra Spotify a telka prejde do off režimu podľa Windows nastavení)
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Ja som to mal takto, az kym som neprsiel na to, ze samostante TV mi netreba, kedze som si kupil usb dialkove k pc, co sa tvari ako lkaveska aj mys dokopy.
Cesta z pc do repro: z pc to ide do "kabloveho hubu" a odtial do reprakov
Cestu z TV do repro: z TV to ide optiokou do DAC a odtial do kabloveho hubu a odtial do repro.
tan klablovy hub si poskladas s roznych kablov, redukcii a koncioviek( ja mam v ceste este Ground loop isolator, takze este vecsia sranda) ale da sa to zapojit a funguje to. Netreba nic prepinat a zapinat.
Repraky si kup ake chces k tomu, kludne aj tu Aiwu co mas
Cesta z pc do repro: z pc to ide do "kabloveho hubu" a odtial do reprakov
Cestu z TV do repro: z TV to ide optiokou do DAC a odtial do kabloveho hubu a odtial do repro.
tan klablovy hub si poskladas s roznych kablov, redukcii a koncioviek( ja mam v ceste este Ground loop isolator, takze este vecsia sranda) ale da sa to zapojit a funguje to. Netreba nic prepinat a zapinat.
Repraky si kup ake chces k tomu, kludne aj tu Aiwu co mas