Hľadám prenosné bluetooth repro s integrovaným rádiom pre otca pod stromček. Viem že to integrované rádio dosť zužuje výber, ale je to podmienka. Jednoducho aby ho mohol kdekoľvek vytiahnuť z batohu a aj bez mobilu či iného zariadenia naladiť a počúvať bežné rádio, ale k tomu ostatné bežné funkcie bluetooth repra - pripojiť s mobilom a pustiť hudbu keď sa stretneme, možno aj z USB kľúčika ale nie je to nutnosť, pripojiť k TV aby mohol počúvať potichu a nerušil ostatných v noci, nejaká základná prenosnosť, nárazuvzdornosť a vodeodolnosť ak by sme to vonku nechtiac obliali... čiže nie bežné rádio s funkciou bluetooth, ale prenosné bluetooth repro s rádiom (čo najlepším, nie že len bude ledva chrapčať).
Rozpočet tak okolo 100€, plus mínus autobus. Ak by bolo niečo super za 150€ priplatím, ak by niečo za 50€ bolo rovnako dobré ako za 100€ tak neohrdnem
Pozeral som nejaké prehľady a recenzie, ale rádiu sa prakticky nik nevenuje tak som trochu stratený.
Prenosné bluetooth repro s rádiom
Prenosné bluetooth repro s rádiom
Spoiler: ukázať
Re: Prenosné bluetooth repro s rádiom
Pri takto nastavenych podmienkach mas v podstate jedinu moznost. Resp. 2.
Bud JBL Tuner 2, alebo lepsi (ale aj rozmerovo vacsi) Tuner XL.
Po nicom inom by som nepozeral, ak to nema byt prenosne radio s BT, ale BT repro s radiom.
Bud JBL Tuner 2, alebo lepsi (ale aj rozmerovo vacsi) Tuner XL.
Po nicom inom by som nepozeral, ak to nema byt prenosne radio s BT, ale BT repro s radiom.
Ďakujem za info, čiže také tie "klasické" valce ako Orava Crater, Niceboy či Gogen (čo som našiel s FM tunerom, čo som si všimol pri zvučnejších menách FM rádio absentuje) na tom budú o dosť horšie čo sa príjmu aj zvuku týka?
Spoiler: ukázať
Tak vyhodu tam maš hlavne displej, čo sa u radia vždy hodi, a hlavne DAB a DAB+ čo ostatni nemaju. A zvukovo JBL patri k tomu najlepšiemu.
A ini top audio vyrobcovia s radiom nerobia.
A ini top audio vyrobcovia s radiom nerobia.