Budu sa na tom pozerat videa, fotit, citat web, chatovat a telefonovat..
zatial mi dobre vychadza toto https://mobilenet.cz/clanky/recenze-mot ... osti-47264
Telefon do 160 pre seniora
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Telefon do 160 pre seniora
Btw mobil ma stále rok starý čip takže stale platí zmluva medzi snapdragonom a vyrobcami android telenofov kde je ich ARM zapracované 2 roky updatov + 1 rok bezpečnostné updaty takže to je už len rok updatov a + rok bezp.updatov ale ak ta to netrápi tak je to stále lepšie ako xiaomi stou naozaj zle spravenou nadstavbou hlavne pre low end triedu po roku alebo dvoch je telefon totalne nepoužitelný alebo počas tych 2 rokov je každy druhy update rozbitý laguju sa animacie atd .
Re: Telefon do 160 pre seniora
Alebo máš alternatívu a to kúpiť starý pixel 3a ktorý ma posledný update tuším na android 12 , 4GB ram čo je štandart má oled a stale použitelnejšiu romku a plynulú so starším HW ako nove low endy ktore su loteria . Kúpiš ho okolo 90-100 eur používaný . A veru fotky urobí oveľa krajšie ako nejaka low end motorola , xiaomi , realme alebo oppo s najlacnejšími sony senzorami + tie mpx su len marketing tie snapdragony a mediateky 50 MP nedávaju ani zo srandy max 12 MP čo bolo aj neskôr potvrdené .