Ak bude fixnuta baterka, tak S23 bude konecne nahrada za moju S10.
Planuje niekto kupovat/upgradovat?
700e sa ti oplati priplatit pri tych mini vylepseniach ?lepermessiah napísal: Po 30. Jan, 2023, 15:13 Ak da nejaky predajca podobnu akciu ako NAY minuly rok, urcite menim moju S22 za S23 a mozno pojdem do Plus alebo Ultra. Zistil som, ze prechod z Mi9 na S22 (6.43" na 6.1") mi nepriniesol take zlepsenie ergonomie, ake som ocakaval. Zena si kupila este na vianoce S22 Ultra (uz nechcela cakat na S23 Ultra a 200e cashback potesil) a musim povedat, ze v podstate aj S22 aj S22 Ultra ovladam dvoma rukami, akurat na S22 Ultra sa mi toho viac zmesti aj pri vacsom fonte, takze tak.
Ak teda Samsung odkupi S22 za plusminus 400, da cashback 150 a dostanem bonus na kartu alebo inu zlavicku 150-200e, tak sa mi to oplati riesit. Ale zasa, cital som, ze ceny maju ist pekne hore, cize zas neviem, ci by som bol ochotny zaplatit 1400e za S23+ a po cashbacku dajme tomu tych 700e.
Ocakavam zlepsenie tej baterie aspon o 15%, inak to nebude mat zmysel riesit. Fotaky neviem, ja som spokojny aj s tou S22 ako foti, jedine ze by pridali nejake extra rezimy do foto app (photo stacking aby som mohol poskladat rozne zaostrene body, rozne expozicie..).
"cize zas neviem, ci by som bol ochotny zaplatit" malo vyzniet tak, ze 700e sa neoplati .. 250-300e som ochotny ak bude ozaj lepsi fotak a vydrz, pri mojom pouzivani ked vydrzi od 7:30 do 18:30 je bieda .. SOT do 3h