Predstava: mimo domaceho rezimu, a vobec 5-6 dni do tyzdna mi netreba vykon, cpu aj gpu undervolt a takty pod defaultom
Nejake tipy na bednu a dosku ? Vzhladom na cpu asi Z690/790 alebo B660 (netreba mi milion USB, druhy M.2 disk, 4 ram sloty, ani 2 "velke" PCIE)
SFF zdroju sa asi nevyhnem aby to malo zmysel zmensovat, GPU s blokmi ma dlzku 30cm, rad by som tam idealne asi 2x360 radiatory, ale do uvahy prichadza cokolvek od 360+240 a podobne...
Hlavne nech to ma rozumne nasavanie cez filter. Som psoriatik a bordelu z priestoru nasavam do bedne celkom dost. Mozno aj treti radiator by som prekusol ak nevojdu 360/280 dvojice alebo kombinacia. Pocitam s chladenim okolo 300w.
Potesili by aspon 3 usb (1x usbC vyhodou aj ked len 10GBit) a sklo na bocnici.
Nieco na styl NR200, Phantex NEO mini, mozno LianLi TU150, zaujali ma este GameMax Spark Grey, Asus AP201 PRIME CASE, Kolink Rocket Heavy Mini-ITX a... mam gulas. Aj ta PHANTEKS Evolv Shift XT ITX-Case sa mi paci. Len tie topky uz su mimo rozpocet totalne ak to bude ITX doska+SFF

Prestavbu planujem behom najblizsich 2-3 mesiacov.
Samozrejme cena by potesila co najnizsia, ale hlavne tym lacnym ITX doskam neverim. Je tam dovod na obavy pri nejakej gigabitke za 150€ ?
Berme do uvahy ze ked som 1 den v tyzdni konecne doma tak nemam problem ist cele hodiny na 600+ watt (okrem hier ide cpu na max, aby ta doska znasala 300w cpu)
Upgradu na ddr5 som sa chcel vyhnut, ale rad by som sa tiez v tomto poradil. Ci nechat povodne ddr4 32gb, alebo ist do z790. Na 90% bude doska s 2 pamatovymi slotmi, upgrade na dvojnasobom pamate o 2-3-4 roky asi bude hodne stratova zalezitost