Vysoka teplota CPU po vymene zdroja.

Všetko o zdrojoch, skrinkách a ich modifikovaní, o projektoch a modifikáciách všeobecne...
Mumaq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2008, 17:34

Vysoka teplota CPU po vymene zdroja.

Príspevok od používateľa Mumaq »

Hello, stala sa mi taka vec, ktorej nerozumiem a rad by som sa poradil.

Po vymene zdroja mi procesor hned po zapnuti pc vyskocil k 85° a drzal sa tam cely cas. Chladic fungoval, kedze mi ukazovalo hodnoty ventilatorov aj pumpy, ktore sli na 100%.

Pc som hned odpojil, skontroloval zapojenie kablom, ci nevyskocila srubka z chladica, ale nic take.
Pc som zapojil nazad a cuduj sa svete, uz funguje bez problemov.

Este jedna zaujimava vec sa stala: po vymene zdroja som pouzil povodny cord do zasuvky, pri zapnuti zdroja sa este nic neudialo, ale po zapnuti pc v sekunde vybilo poistky - Moze mat seasonic a asus iny typ powercordu? Po pouziti original kablu od asus zdroja sa to tiez uz nezopakovalo, ALEBO to moze mat suvis a tym, ze vyhodilo poistky, nieco vyskratovalo aj na maticnej/cpu, kedze to spravilo hned pri druhom zapnuti?

Mam sa do buducnosti bat a hladat problem, alebo na to mam zabudnut?
ROG CROSSHAIR X870E HERO, Ryzen 9 9950X3D, KRAKEN 360, AORUS RTX 5080 MASTER+Noctua A12x15, G.SKILL 32GB 6000 CL30 Expo, 980PRO 2TB(system), 990PRO 4TB(Data), ROG Strix Platinum 1200W, NZXT H6i + 7x Noctua A12x25 Chromax + 2x NF-A14 Chromax, LG OLED42C44, Roccat Kone Air + HyperX FURY Ultra, Logitech G915 TKL, Marantz NR1710 + Mission M32 + B&W PX. /// Samsung S24 Ultra + Galaxy Watch6 47mm LTE

Návrat na "Zdroje, skrinky ich modifikácie a projekty"