Ahojte.
Mám wifi mash sieť D-Link Eagle pro asi M15.
Mám s týmto mash systémom problém.
Wifi vypadáva. Niekedy ide stále aj deň dva, a niekedy je wifi tak nestabilné že stále padá. Mobil sa prihlási a vmomente ho vyhodí. A takto stále dokola. Robí to na všetkých wifi zariadeniach.
Neviete kde by mohol byť problém? Ďakujem.
D-Link Eagle pro M15 wifi problém.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2008, 17:34
Re: D-Link Eagle pro M15 wifi problém.
treba si kupit tplink deco m4, alebo unifi a mas po probleme.
reset do defaultu, nahrat novy fw, nakonfigurovat a povypinat vsetky special ficurky.
reset do defaultu, nahrat novy fw, nakonfigurovat a povypinat vsetky special ficurky.
TUF B650+ Wifi, 9800X3D @ Kraken 360, TridentZ 32GB 6000 CL30 Expo, 7900XTX Nitro+, 980PRO 2TB, 990PRO 4TB, Strix Aura 850W, H6i Flow + 7x A12X25 + 2x NF-A14, LG OLED42C44, Mission M32 @ SB Z @ Marantz NR1710, LGTCH G15, KoneAir @ HyperX Fury Ultra. Note24 Ultra & Watch6 Classic 47mm LTE Stolicka Antares Syn Omnia 1850
- kajo873
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Nov, 2006, 02:00
Re: D-Link Eagle pro M15 wifi problém.
Tak druhý krát by som kúpil určite TPlink alebo unifi... len keď už som kúpil tento šit...
Teraz som kupoval známemu jeden TPlink AP a to je riadny rozdiel, rýchlosť, konfigurovateľnosť...
Teraz mám ten master modul v režime Router.. Rozmýšlal som či by nepomohlo keby bol len ako bridge, len nevime či bude fungovať mash.
Teraz som kupoval známemu jeden TPlink AP a to je riadny rozdiel, rýchlosť, konfigurovateľnosť...
Teraz mám ten master modul v režime Router.. Rozmýšlal som či by nepomohlo keby bol len ako bridge, len nevime či bude fungovať mash.